ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Homomotoristien Bike Run pidettiin vuonna 2012 Italiassa silloisella maanjäristysalueella

vaeltaja2006 • 24.08.2016 08:56 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Tämän aamun maanjäristys paikallistuu Firenzen ja Rooman väliselle vuoristoalueelle. Neljä vuotta sitten järisi Firenzen pohjoispuolella. Järistysjakson loppupuolella eurooppalaisilla homomotoristeilla oli kokoontumisajo eli Bike Run samoissa maisemissa.

Vuonna 2012 ensimmäinen järistys, voimakkuudeltaan 5,9, oli toukokuun 20. päivänä ja jälkijäristyksiä seuraavina päivinä, mm. 29.5.2012. Kuolleita oli 36. Bike Run alkoi tiistaina kesäkuun 5. päivänä ja jatkui viikon loppuun. Myös suomalaisia motoristeja oli mukana. Kesäkuun alkupuolella tuli uusi, vaimeampi järistysjakso.


Kartassa järistyksen keskus oli sinisellä merkitty alue Bolognan lähellä, Bike Runin päätukikohta nuolimerkin kohdalla Pievepelagon kylässä. Firenze on kaakossa 60 km:n päässä. Viime yön järistys oli Firenzen eteläpuolella Perugian alueella, ja mediassa voimakkuudeksi on ilmoitettu 6,0.
Homomotoristien Bike Runeja on koordinoinut Euroopan nahka- ja fetissikerhojen kattojärjestö ECMC (European Confederation of Motorcycle Clubs ). Parina viime vuonna Bike Run -ajoja ei enää ole järjestetty, koska ei ole löytynyt järjestelyistä vastaavia kerhoja.

ECMC:n eri maiden kerhojen edustajat ovat juuri saapumassa Helsinkiin vuosikokoukseensa. Se pidetään lauantaina ja sen yhteydessä Töölössä Kulttuurikeskus Korjaamolla iltajuhlassa klo 22 jälkeen valitaan Mr. Leather Europa 2016. Monet kokousedustajat ovat luultavasti olleet mukana Italian Bike Runissa, joten maanjäristyksestä varmaan puhutaan viikonlopun aikana.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jälkijäristys kenties?
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 24.08.2016 18:49
Kenties.
  vaeltaja2006 • 24.08.2016 20:41
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy