ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Homomies haastoi veripalvelun oikeuteen Kiinassa

Sami Mollgren • 01.07.2010 11:53 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Homomies haastoi Punaisen ristin verenluovutuskeskuksen oikeuteen Pekingissä. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat verkkosivuillaan STT:n ja AFP:n välittämässä uutisessa. Kiinan terveysministeriön säännösten mukaan verta eivät saa luovuttaa homoseksuaalit ja henkilöt, joilla on useita seksikumppaneita. Mies odottaa anteeksipyyntöä. "Jonkun täytyy nousta puolustamaan Kiinan tuhansia homoseksuaaleja", sanoi mies tiedotusvälineille.

Kiinassa homoseksuaalisuutta pidettiin mielisairautena vuoteen 2001 asti.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelulla on elinikäinen verenluovutuskielto miehille, jotka ovat jossain vaiheessa elämäänsä harjoittaneet seksiä toisen miehen kanssa. Tällä hetkellä verenluovutuskiellon lieventämisestä keskustellaan. Ruotsissa vastaavaa määräystä lievennettiin viime joulukuussa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy