ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Homokielteinen italialaispuolue mainostaa homojen deittipalvelussa

Sami Mollgren • 06.01.2013 20:20 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU

Oikeistopopulistisena pidetty Lega Nord ajaa Pohjois-Italian Padaniaksi kutsumalleen alueelle laajempaa itsehallintoa. Puolueen piiristä on esitetty paljon homokielteisiä huomioita.
Pohjoisen liitto eli Lega Nord on tunnettu homokielteisiä huomioita päästelleistä vaikuttajistaan. Puolue on kuitenkin aloittanut mainoskampanjan homomiehille tarkoitetussa Grindr-mobiilisovelluksessa. Mainoksessa puolueen johtaja Roberto Maroni pyytää tukea hänen politiikalleen ja valitsemaan hänet kevään vaaleissa Lombardian alueen presidentiksi.

Monet italialaiset sateenkaarivähemmistöihin kuuluvat kommentaattorit ovat kritisoineet Maronin kampanjaa. Esimerkiksi Deejay tv:n kasvo Marcello Signore kirjoitti blogissaan, että "kun näin Maronin Grindrissä, hän toi mieleeni kotiini tulevan vieraan, joka sylkee kasvoilleni". Hän otti esille joukon puolueen piiristä esitettyjä homokielteisiä huomioita.

Pohjoisen liiton kansanedustaja Massimo Polledri sanoi viime kesänä, että mieluummin hänen tyttärensä saisi naida jonkun Marokosta kuin olisi lesbo. Polledrin mielestä tyttären lesbous olisi pahin mahdollinen asia. Psykiatrinakin toimiva poliitikko sanoi myös, että homoseksuaalit eivät ole onnellisia ja he käyvät psykologilla ja se on heidän ainoa mahdollisuutensa voida paremmin. Puolueen piiristä on myös sanottu, että julkisesti suutelevia homomiehiä pitäisi sakottaa, koska he ovat hulluja. Puolueen piiristä on esitetty muitakin homokielteisiä huomioita.

Mainoskampanjasta on puhuttu paljon Italian tiedotusvälineissä, mutta kommentaattorit näyttävät olevan ymmällään todellisista syistä, miksi Maroni on päätynyt kampanjoimaan näin.

Pohjoisen liitto, italiaksi Lega Nord haluaa Italian vauraammalle pohjoisosalle enemmän autonomiaa ja suurempaa taloudellista vapautta maan köyhemmistä eteläosista. Puolueen piirissä on vahvaa maahanmuuttokriittisyyttä ja se vastustaa aborttia sekä eutanasiaa. Puolue on EU-kriittinen ja suhtautuu myös Yhdysvaltoihin ja NATO:on varauksellisesti. Puoluetta pidetään ns. oikeistopopulistisena. Pohjoisen liiton juuret ovat Milanon seudulla vaikuttaneessa paikallisessa Lombardian Liitto -puolueessa, joka alkoi 1980-luvulla saada kannatusta muuallakin Italian pohjoisosassa.

Grindr on homomiehille suunnattu ns. geososiaalinen mobiilisovellus, jonka voi asentaa älypuhelimeen tai tablettiin. Palvelun idea on siinä, että rekisteröityneet käyttäjät voivat nähdä ketkä muut käyttäjät ovat lähimailla. Klikkaamalla ruudussa näkyvää kuvaa pääsee katsomaan tarkempaa profiilia ja on mahdollisuus aloittaa esimerkiksi keskustelu toisen kanssa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kyse on varmaan taas tällaisestä "erimielispuolueesta", joka "hyväksyy" homouden, muttei halua sen näkyvän tai kuuluvan ja pitää sitä vielä "luonnottomana" ja homoparien tasa-arvoa "etuoikeutena".

Näitä samanlaisia narsistisia itsensä tuputtajia on maailma täynnä - myös täällä Ranneliikkeessä on omansa, syntipukit ja uhrit vain vaihtelevat homoista naisiin ja värillisistä toisenuskoisiin. Samanlaisia tyhjäpantteja kaikki.
  Homopallero • 06.01.2013 20:47
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy