ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
IT-Palvelu Taitava
Kotisivut ja IT-tuki taitavasti. Kotisivuihin kuuluu suunnittelu, toteutus ja hostaus. IT-tukeen kuuluu mm. opastus uusien laitteiden hankinnassa, nykyisten laitteiden huollot ja korjaukset, ohjelmistojen asennukset sekä käytön neuvonta. Myös kotikäynnit.
kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Homohistoriaa Pride-marssin kokoontuessa

jnsto • 28.06.2013 19:25 RADIO • KOTIMAA
Helsingin Pride-marssin kokoontuessa Senaatintorilla voi radiosta kuunnella asiantuntevaa katsausta Suomen homohistoriasta. Yle Radio 1:n Ajankohtaisessa Ykkösessä ovat keskustelmassa tutkijat Olli Stålström ja Kati Mustola.

Ohjelman sivuilla todetaan tällä hetkellä Suomessa väännettävän tasa-arvoisesta avioliittolaista, mutta miten seksuaalivähemmistöjä on kohdeltu historian saatossa? Ovatko asiat olleet itse asiassa ennen paremmin?

Ajankohtaisen Ykkösen juontaa tällä kertaa Samppa Korhonen. Ohjelma on myöhemmin saatavilla Yle Areenassa. Tutkijoiden osuus on äänitetty perjantaina.


Jaa Facebookissa
 
 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy