ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Homohistoriaa jälleen radiossa ja tv:ssä

Homohistoriaa jälleen radiossa ja tv:ssä

Perjantaina 16.10.2015 esitetään uusintoina radiossa ja tv:ssä katkelmia Ylen ohjelmista, joissa aiheina eri tavoin ovat olleet hlbti-ihmiset. Ohjelmien esittäminen juuri nyt saattaa johtua siitä, että tämän viikon ajan Helsingissä vietetään Suomen ruotsinkielisten sateenkaariviikonloppua (regnbågshelgen).

Tässä ovat ohjelmatiedot:

Ylen Radio Puhe klo 23.00-01.00 (uusinta YLE Fem maaanantaina 19.10.2015 klo 22.00)
Arkisto: Homoseksuaalien asema Suomessa
Tänään iltapäivällä. Homoseksuaalien asema Suomessa ja Ruotsissa (1980). Tänään iltapäivällä. SETA 15-vuotias (1989). Tänään iltapäivällä. Kirkko ja seksuaaliset vähemmistöt (1991). Tänään iltapäivällä. SETA:n vapautuspäivät avataan (1994). Tänään iltapäivällä. Kuinka kertoa homoudesta? (1998). Tänään iltapäivällä. Sateenkaariperheet (1998). Tänään kymmeneltä. Voisiko paavi olla homo? (2001). Tänään kymmeneltä. Miksi homoliittoja vastustetaan? (2001). Tänään iltapäivällä. Seksuaalisille vähemmistöille tasa-arvo työmarkkinoilla (2002). Elelläänpä siivosti. Saako homopari adoptoida? (2004). Markku Heikkinen. Homo- ja lesboparien kirkossa vihkiminen (2008).

tv-kanava Yle Fem
klo 18.30-19.00
Arkistosta revittyä: Homot
Homoseksuaalisuuden historia oli pitkään näkymätöntä, myös televisiossa. Vielä 1960-luvulla Yle sensuroi homoseksuaalisuutta käsittelevän ohjelman. Nyt häpeily on väistynyt. Toimittaja: Lotta Wigelius-Wulff.

Ruotsinkielisen sateenkaariviikonlopun ohjelma on tässä
www.regnbagsankan.fi


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy