ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Homohakukone

vaeltaja2006 • 22.09.2008 09:03 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Saksankielellä on googlen rinnalle saatu homohakukone schwuugle.de. Sillä ei ole mitään tekemistä googlen kanssa. Siellä on tällä hetkellä jo 11 000 sivua etsittävänä.

Keitä julkkiksia haetaan eniten: jalkapalloilija Lukas Podolski, juontaja Stefan Gödde, poliitikko Guido Westerwelle, juontaja Axel Bulthaupt ja pornotähti Brent Corrigan.

nachrichten.aol.de


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Seuraavaan ongelmaan homohakukone ei valitettavasti antanut vastausta:

*****

Onko hän gei?


Viron lehdissä pohditaan, onko näyttelijä Veikko Täär gei. Naisille se on yhdentekevää. Hän on niin hurmaava, mutta miehet pitävät häntä liian keikaroivana. Hänestä oli juttu Gigolo-lehdessä, ja sen jälkeen keskustelua on ollut mm. Öhtuleht-iltapäivälehdessä. Ah, kunpa tietäisin totuuden!

Kuva hauskannäköisestä kokista
publik.delfi.ee
  vaeltaja2006 • 22.09.2008 09:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy