ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Homofobiäidit yrittivät sabotoida koulujen homofobian vastaista päivää Pohjois-Amerikassa

jnsto • 20.04.2012 17:46 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
"Miljoonan äidin" verkosto yritti saada perheitä pitämään lapset kotona perjantaina 20.4, kun sekä USA:ssa että Kanadassa monissa kouluissa vietettiin homojen vainoamista vastustavaa Day of Silence -tapahtumaa. Päivää on vietetty pohjoisamerikkalaisissa kouluissa vuodesta 1996.

Day of Silence -päivälle on antanut syvyyttä myös tuorein teinin itsemurha kaverihivutuksen seurauksena. 14-vuotis ioawalainen Ken Weishuhn otti hengen itseltään 14.4 jouduttuaan erilaisen kiusauksen kohteeksi. Hänen pilkkaamisensa oli alkanut koulusta, mutta levinnyt sitten mm erääseen Facebook-ryhmään. Weishuhn oli tullut koulussaan ulos kuukausi sitten.

Lyhenteellä OMM (one-million-mums) tunnettu verkosto kampanjoi myös Orlandon (Florida) Disney Worldin homojen teemapäivää vastaan. Sitä on vietetty 4. kesäkuuta jo vuodesta 1991 saakka. Päivä on yrityksen virallinen tapahtuma ja Disney World on suhtautunut siihen kuten mihin muuhun huvipuiston teemapäiväänsä tahansa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Äidin pitäisi olla se henkilö, jonka puoleen ihminen voi aina kääntyä. Suren tuohon "miljoonan äidin yhdistykseen" kuuluvien naisten lapsia, jotka tietävät olevansa homoseksuaalisia. Ilmeisesti äitiys ei ole kaikkien äideiksi tulevien veressä.
  Homopallero (ei rekisteröitynyt) • 20.04.2012 20:20
Oli taas niin surullinen uutinen, etten ole jaksanut kommentoida aikaisemmin.

Paikallisen tv-aseman uutinen, jonka videossa haastatellaan myös Kenin äitiä ja sisarta. Kenin hautajaiset oli torstaina.

www.ktiv.com

Presidentti Obama vaatii toimenpiteitä koulukiusaamisen vuoksi, ja hän ilmoitti muistopäivänä antavansa tukensa laille koulujen turvallisuuden parantamiseksi ja opiskelijoiden syrjintäsuojalaille (Safe Schools Improvement Act ja Student Non-Discrimination Act)

www.advocate.com
---
Miljoona äitiä OMM on pelkkä homo-ongelmajärjestö eikä sen jäsenmäärä vastaa nimeä eivätkä kaikki jäsenet ole äitejä. OMM kuuluu American Family Associationiin, joka on – jälleen kerran – ihmisoikeusjärjestö SPLC:n listaama ”sertifioitu” homovihajärjestö.

OMM on käynnistänyt lukuisia kampanjoita niin yrityksiä kuin yksityisiä henkilöitä vastaan pelkästään tänä vuonna, ja ne kaikki ovat onneksi epäonnistuneet. OMM:n vihakampanjan kohteena oli helmikuussa mm. Archie-sarjakuvakirja, jossa oli kuva miesparin häistä. OMM:n mukaan seuraava kuva, siis jos lapset näkevät sen lehtihyllyssä, ”altistaa lapset homoavioliitolle”:

www.advocate.com

Seurauksena oli, että Archie myytiin loppuun ennätysajassa.
  hks • 21.04.2012 02:40
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy