ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Hollannin Pietarin konsulaatti tuomitsi homofobian

Lassijuhani • 03.05.2012 12:05 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Hollannin konsulaatti Pietarissa on tuominnut alueella äskettäin hyväksytyn lain, joka riistää ilmaisunvapauden ja mielenosoitusoikeuden sukupuolivähemmistöiltä verukkeena ”homoseksuaalisuuden propagoimisen” kieltäminen.

Hollannin Venäjän suurlähetystö on varoittanut Venäjän viranomaisia niistä kielteisistä kansainvälisistä seurauksista, joita maan harjoittama homoseksuaaleihin kohdistuva ajojahti aiheuttaa. Suurlähetystö on muistuttanut Venäjän kuuluvan useisiin kansainvälisiin järjestöihin, joiden jäsenmaat valvovat ihmisoikeuksien ja perustavaa laatua olevien vapauksien kunnioittamista, mukaan lukien oikeus erilaiseen seksuaaliseen suuntautumiseen.

Hollannin Pietarin konsuli totesi eräässä haastattelussa, että Hollanti on eri mieltä Venäjän kanssa, ja käy edelleen keskusteluja Venäjän viranomaisten kanssa. Hollanti tukee sen lisäksi seksuaalisen tasa-arvon puolesta kamppailevia vapaaehtoisjärjestöjä.

Hollannin suurlähettiläs on muistuttanut, että huolimatta uskonnollisten vakaumuksien suojelusta Hollannissa seksuaalivähemmistöillä on siellä edelleen oikeutensa. Tämä osoittaa, ettei ole tarpeen vainota homoja uskovaisten oikeuksien takaamiseksi, minkä ovat vahvistaneet myös useat venäläiset poliitikot.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Meidän toista miestä tai toista naista rakastavien ihmisoikeudethan eivät ole keneltäkään muilta, eivätkä kenenkään muun rakkaudesta pois.

Eivätkö uskonnot nyt voisi koettaa kyetä henkisesti samaan itseriittoisuuteen?
  human • 03.05.2012 20:09
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy