ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Hlbti-vastainen aktivisti haluaa pelastaa "loukatun" sateenkaaren "turmeltuneilta" homoilta

Sami Mollgren • 04.07.2017 21:20 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Homovastaisen kristityn Mission: America -ryhmän perustaja Linda Harvey haluaisi rekisteröidä sateenkaaren kristittyjen käyttöön. Hän katsoo sateenkaaren joutuneen häväistyksi, kun sitä käytetään hlbti-vähemmistöjen symbolina.

Asiasta kertoo Gay Times.

Vuonna 1995 Ohiossa perustettu Mission: America -ryhmä kertoo käyvänsä taistelua hlbti-yhteisöä vastaan, jonka ryhmä uskoo pyrkivän "tuhoamaan kristillisyyden". Harvey myös tukee ns. eheytystoimintaa, ja hän väittää seksuaalivähemmistöihin kuuluvien teinien joutuneen saalistavien aikuisten tai vanhempien ikätoveriensa ahdistelemaksi, josta seurauksena olisi seksuaalinen hämmennys. Hän on myös vastustanut avoimesti homojen oikeutta toimia koulujen opettajina.

WorldNetDaily-sivustolla julkaistussa kirjoituksessa Harvey ehdottaa sateenkaaren rekisteröimistä kristittyjen käyttöön. Kirjoituksessaan hän myös pohtii, miten värikäästä lipusta tuli turmeluksen, himon, uhman ja harhaopin sotalippu.

- Suloista sateenkaarta on häpäisty, harhautuneet ja petolliset ovat raiskanneet sen, ja nyt se palvelee liian usein räikeänä tienviittana homoseksuaalisen vakavan synnin orjuuteen, kirjoittaa Harvey.

Harvey kertoo loukkaantuneensa pride-kuukauden aikana näkemiensä sateenkaarilippujen vuoksi, ja hän miettii mahdollisuutta nostaa oikeusjuttu sateenkaaren "palauttamiseksi" oikeudellisin keinoin, koska "paheelliset ovat vieneet Herran kunniakkaan merkin ja turmelleet sen".

Harvey kuitenkin pitää voittoa asiassa epätodennäköisenä. Jos hänen unelmoimansa voitto kuitenkin toteutuisi, hän ehdottaa hlbti-vähemmistön sateenkaareen ruskeaa, punaisenruskeaa, malvaa, harmaata ja runsaasti mustaa.

Kirjoituksessaan Harvey kritisoi myös McDonaldsin ja Amazonin pride-myönteistä toimintaa pride-kuukauden aikana. Lisäksi hän nosti esiin sen, että monissa hlbti-vähemmistöihin liittyvissä yhteyksissä USA:n aiempi hallinto liputti sateenkaarilipuin ja valaisi sateenkaarilipun väreillä hallintorakennuksia.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Nooh, sateekaari on yksi varhaisista Luciferin symboleista, joten toteamus "paheelliset ovat vieneet Herran kunniakkaan merkin ja turmelleet sen" - onhan slogan myös että "rakkaus voittaa"...
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 07.07.2017 23:29
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy