ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

HLBTI-kisat

Eurogamesien suomalaismitalien määrä nousi 22:een

HOTry • 03.07.2012 12:32
Suomen mitalimäärä Unkarin Budapestissä pidetyissä Eurogameseissa nousi 22:een, kun tanssien tulokset julkistettiin ESSDA:n (European Same-Sex Dance Association) nettisivuilla. Suomesta tanssikilpailuihin osallistui kaksi naisparia.

Lattaritanssien (ALF B) voitto tuli Santralle ja Piialle, jotka saivat myös pronssia 10-tansseissa (A 10 DA). Vakiotansseissa (SFS D) hopealle ylsivät puolestaan Auli ja Supaporn.

Kaikkiaan Suomi ja HOT keräsivät siis 22 mitalia, joista 7 kultaista, 8 hopeista ja 7 pronssista. HOT haluaa muistuttaa kuitenkin, että seurassa ei liikuta ja urheilla kilpailujen ja mitalien vuoksi, vaan kilpailussa käydään siksi, että niistä saa uutta intoa arkiseen harrastamiseen.

» HOT ry


HOTille 20 mitalia Eurogameseista

HOTry • 01.07.2012 18:44
Mitalisateeseen aiemmillakin kisamatkoilla tottunut HOTin kisajoukkue (kuvassa mitalijuhlassa) saalisti Budapestin kisoista yhteensä ainakin 20 mitalia, joista on 6 kultamitalia. lopulliset tulokset puuttuvat vielä tanssista, jossa odotukset ja mahdollisuudet ovat lisämitalien suhteen korkealla.

Ensimmäisen kisapäivän mitalimäärä nousi aiemmin ilmoitetusta, sillä järjestäjät olivat yön aikana laskeneet mm. yleisurheilun tulokset uudelleen. Moni delegaatio ja yksilö oli tehnyt protestin siitä, että kaikenikäiset joutuivat kilpailemaan samassa sarjassa aiemmista Eurogameseista poiketen. Lauantaina tulokset oli jaettu kolmeen ikäryhmään: nuoriin, keski-ikäisiin ja senioreihin, joskin esim. kuulantyönnön tulokset pysyivät ennallaan.

Uudelleenjärjestelystä johtuen Noelin pituushyppyhopea vaihtui sarjansa kultamitaliksi. Keihäässä Marko T:n kultamitali sai seuraa Marko K:n hopeasta (nuoret) ja Mika O:n kultamitalista (seniorit). Noel jatkoi ainoana suomalaisena vielä lauantaina kisaamista yleisurheilukentällä. Päivän päätteeksi palkintokaappiin tuli vielä neljä mitalia: pronssi 200 m juoksusta, hopea korkeushypystä, hopea kolmiloikasta ja hopea viestistä, jossa hän juoksi osuutensa USA:n joukkueessa.

Kertun pronssi ei jäänyt ainoaksi mitaliksi uima-altaalla, sillä Paula K (30-34) urakoi lauantaina voittaen kultamitalin 50 m perhosessa sekä hopean 100 m vapaauinnissa.

Myös tenniksessä saatiin suomalaisvoittaja, kun Melina vei kovatasoisen A-sarjan kultamitalin nimiinsä.

Lauantaina petrattiin pelejä niin ikään sulkapallokentällä. Nelinpeleistä tuli yhteensä neljä mitalia: kultaa Ullalle & Iinalle, hopeaa Hannulle & Karille, hopeaa Tuijalle ja Nipalle sekä pronssia Juha-Mikolle & hollantilaiselle Martinille.

Epävirallisten tietojen mukaan tanssisalista olisi tulossa ainakin yksi kultamitali, mutta asia vaatii vielä vahvistuksen. Mitalien lisäksi em. lajeissa tuli paljon hyviä sijoituksia. Esim. HOTin miesten lentopallojoukkueiden pelit paranivat toisena kisapäivänä, mikä riitti C-joukkueelle neljänteen sijaan. B-sarjassa pelannut joukkue sijoittui sijoille 4-6.Mitalit tiukassa Budapestissä

HOTry • 30.06.2012 13:12
HOTin mitalitili aukesi perjantaina 29.6.2012 uintipaikalla, kun Kerttu (kuvassa) ui pronssille selkäuinnissa 35-39-vuotiaiden naisten sarjassa. Myöhemmin altaassa HOTin sekajoukue (Kerttu, Paula, Mika ja Juha) ui neljänneksi sekauintiviestissä jääden vain pari sekuntia pronssista.

Miesten lentopallossa HOTin B-tasolla pelaava joukkue kärsi molemmissa peleissään tappion. Toinen joukkue (sarjassa C) voitti otteluistaan toisen. Järjestelyt pelipaikalla eivät toimineet moitteetta ja pelipäivä venyi pitkäksi.

Yleisurheilukentällä HOT sai kaksi mitalia. Noel oli toinen pituudessa ja Marko T voitti keihäskisan. Ärtymystä kentällä herätti se, että järjestäjät poistivat kaikki ikäryhmät ja osallistujat kilpailivat ikään katsomatta samassa ryhmässä. Ei ole kenenkään edun mukaista, että parikymppiset ja kuusikymppiset kilpailevat samassa sarjassa, sillä tällä menolla vanhemmat jäävät kokonaan pois kisoista.

Sulkapallossa HOT sai kolme pronssia. Palkinnon saivat kaksinpeleistä Sara ja Soila sekä nelinpelissä Iina ja Kari.Suurlähetystö tervehti HOTin kisajoukkuetta

HOTry • 29.06.2012 00:12
Eurogamesit 2012 Budapestissä on virallisesti avattu. Turvajärjestelyt olivat avajaispaikalla huomattavat, eikä poliisin läsnäolo ei jäänyt keneltään huomaamatta. Avajaiskulkue käveli Eurogames-villagesta suljettuja katuja pitkin, joiden varsilla ei ollut yleisöä, läheiseen kisahalliin. Tunnelma ei noussut korkeuksiin, mutta ihmiset tuntuivat luottavat paikallisten järjestäjien ymmärrykseen siitä, kuinka julkisesti tapahtumaa voidaan Unkarissa pyörittää.

Ennen areenalle astumista kävi Suomen suurlähetystön edustajapariskunta tervehtimässä maamme kisajoukkuetta, minkä HOTin koko joukkue pani ilolla merkille. Joukkueelle toivotettiin menestystä ja onnea. HOTin puheenjohtajana minulla oli kunnia kiittää lähetystöä tervehdyskäynnistä ja kiinnostuksesta tapahtumaa kohtaan.

Kukin maa kutsuttiin areenalle erikseen ko. maan tunnetuimman euroviisun soidessa taustalla. No, Suomen kohdalla tosin soi edellisen maan eli Tanskan Fly on the wings, kunnes kierroksen puolivälin jälkeen kajahti jo Hard rock Hallelujah.

Osallistujien ja paikallisten vapaaehtoisten lisäksi yleisöä hallissa ei juuri ollut, ja pakollisten puheiden jälkeen ihmiset poistuivatkin kuka yöelämään kuka nukkumaan ja valmistautumaan huomisiin kilpailuihin. Jo tänään olivat muuten suomalaisista tenniksen pelaajat tosi toimissa pelaten alkueriä. Varsinaisia kilpailupäiviä ovat perjantai ja lauantai.

Marko ToljamoHOT Helsingistä 30-henkinen edustusjoukkue Eurogameseissa Budapestissä

HOTry • 27.06.2012 22:10 • päivitetty: 27.06.2012 23:11
Unkarin Budapestissä järjestetään 27.6. - 1.7.2012 seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatut urheilukilpailut, järjestyksessään 14. Eurogamesit. Tapahtumaan odotetaan yhteensä 6000 vierailijaa, joista n. 3500 on urheilijaa. HOT Helsinkiä kisoissa edustaa noin 30 urheilijan joukko lajeinaan pingis, sulkapallo, tanssi, tennis, uinti, yleisurheilu ja miesten lentopallo (2 joukkuetta). Pääosa HOTin kilpailijoista saapunut Budapestiin tänään keskiviikkona.

Klo 14.00 avautuivat ovet Kaupunginpuiston kupeeseen pystytetyssä Eurogames-villagessa, jossa osanottajat kävivät akkreditoitumassa. Unkarissa päätään nostaneen kansallismielisyyden ja samalla homokielteisyyden vuoksi järjestäjät olivat panostaneet vieraiden turvallisuuteen. Ensimmäisenä tulijoita tervehtivät poliisit. Tulijat ohjattiin ilmoittautumisalueelle metallinpaljastimen läpi kuin lentokentällä konsanaan. Laukkujen sisältö tutkittiin hyvin tarkkaan. Alueella on myös eri maiden konsulaattien yhdessä ylläpitämä konsulipiste, jonka puoleen voi paitsi passin häviämisen myös mahdollisessa turvallisuuteen liittyvässä häiriötapauksessa ottaa yhteyttä. Tämänkin vuoksi koko alue on miehitetty runsaslukuisella poliisivartiolla. Todettakoon kuitenkin, että yhtään ulkopuolisten aiheuttamaa järjestyshäiriötä tai esim. väkivallantekoa ei ole tullut kirjoittajan tietoon, eikä kaupungin ilmapiirissä ollut havaittavissa homokielteisyyttä.

FriGo-Eurogames Village on kaikkien tapahtuman osanottajien yhteinen kokoontumispaikka, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia keskiviikkoillan lämmittelybileistä lähtien. Aidatulla alueella on tarjolla pientä purtavaa sekä tietenkin virvokkeita ja kisan virallisia myyntituotteita. FriGo-nimi tulee järjestäjäorganisaation nimestä.

Nopeamminkin liikkuvia jonoja on vuosien varrella ilmoittautumispaikoilla nähty ja koettu, mutta esiin tulleet pienet ongelmat saatiin ratkottua hyvässä hengessä. Kiitos ja hatunnosto suurelle joukolle vapaaehtoisia, jotka tänään joutuivat tuleen. Rekisteröityminen jatkuu perjantaihin, jolloin itse kilpailut käynnistyvät.Gay Gamesien yleisurheilun suomalaismitalit

HOTry • 08.08.2010 18:22 • 3 kommenttia.
Suomalaisten yleisurheilijoiden mitalisaalis oli mahtava 8.8.2010 päättyneissä Kölnin Gay Gameseissa. Mitaleja tuli yhteensä 20, joista 9 kultaa, 9 hopeaa ja 2 pronssia. Kaikki nämä mitalit jakautuivat 7 urheilijan kesken seuraavasti:

Marko K: 6 mitalia: 1 kulta, 4 hopeaa, 1 pronssi.
Jokke R: 4 kultaa.
Noel C: 4 mitalia: 1 kulta, 3 hopeaa.
Kielo S: 3 kultaa.
Markku O: 1 hopea.
J-P T: 1 hopea.
Mikko R: 1 pronssi.Soilalle sulkapallokultaa

HOTry • 07.08.2010 18:00
Soila vei ja vastustaja vikisi sulkapallofinaalissa 7.8.2010 Kölnissä. Soila voitti kisan suoraan kahdessa erässä pistein 21-18, 21-10! Myös Sara pelasi hienosti sijoittuen neljänneksi.Marko K:sta mitalirohmu

HOTry • 07.08.2010 11:53 • 2 kommenttia.
Marko K. (M35-39) on lyönyt ällikällä suomalaiset Kölnin yleisurheilukentällä. Hänen jo aiemmin saavuttamien mitalien lisäksi miehelle tuli perjantaina 6.8. seiväshyppyhopea tuloksella 1,70, vaikka hän joutui keskeyttämään kisan ennen aikojaan kipeytyneen käden vuoksi. Sama mies heitti myös kiekkoa hopeamitalin arvoisesti tuloksella 21,18.

Suomi on saanut pituushypyn kultamitalin 6.8. Sarjassa M35-39 pisimmästä loikasta vastasi Noel. Hyppy kantoi 5,67 m. Kisassa riitti jännitettävää, sillä kolmen kärki sijoittui 4 cm sisälle.

Mikko R. (M30-34) on heittänyt puolestaan kiekkoa pronssimitalin arvoisesti. Limppu lensi 24,33 metriä.

Pituushypyssä JP (M30-34) sijoittui neljänneksi tuloksella 4,52 m.Sulkapallokultaa ja tennishopeaa HOT ry:lle

HOTry • 07.08.2010 11:43
Lauantaina aamupäivällä suomalaiset jännittivät Kölnissä sulkapallon naisten nelinpelifinaalia, kun Ulla ja Iina kohtasivat toistamiseen saksalaisparin, joka oli voittanut heidät alkulohkossa. Revanssi kannatti. Ulla ja Iina voittivat kultaa pistein 21-19, 21-15.

Melina E. taisteli tenniksen finaalissa perjantaina 6.8. hopeaa. Vastustaja vei erät lukemin 2-6, 2-6.

Sulkapallon sekanelinpelissä perjantaina Iina ja Kari sijoittuivat sijoille 5-8. Pareja oli kaikkiaan 21. Toisessa suomalaispelissä Ullan ja Veli-Matin sijoitus oli 9-16. Pareja oli kaikkiaan 24.Jarille pyöräilykultaa. Tenniksessä ja sulkapallossa jatkopeleihin

HOTry • 06.08.2010 09:59
Kaksi hopeaa Gay Gamesissa Kölnissä pyöräillyt Jari I.M. (kuvassa) kruunasi kisaviikkonsa torstaina 5.8.2010 voittamalla 10,2 km:n aika-ajon. Kultamitali maistui makealta, sillä se on useita hopeita jo aikaisemminkin keränneelle pyöräilijälle ensimmäinen. Koleahkossa ja tuulisessa säässä poljettu matka taittui voittajalta aikaan 16.16.

Melina E. on voittanut tenniksessä semifinaalipelinsä 2-1. Vaikka ensimmäisessä erässä tulikin tappio 4-6, ei Melina siitä lannistunut, vaan rökitti vastustajansa toisessa erässä 6-1. Jännittävä kolmas erä päättyi tulokseen 7-5. Melina pelaa perjantaina finaalissa!

Sulkapallon nelinpelissä Iina S. ja Ulla H. ovat päässet finaaliin. Parivaljakko hävisi ensimmäisen erän 17-21, mutta johtaessaan toista erää 7-2 vastustaja luovutti pelin. Loppuottelu käydään perjantaina 6.8.

Miesten sulkapallon nelinpelissä Hannu T-E. ja Kari K. sijoittuivat sijoille 5-8. Samassa sarjassa pelanneet Sasu S. ja Veli-Matti K. pääsivät sijoille 9-16. Sarjassa oli yhteensä 38 paria.

Miesten lentopallojoukkue jatkoi hyvä pelejään, mutta tie mitalisijoille katkesi. Joukkue voitti torstaina ensimmäisen pelinsä, mutta hävisi toisen ottelunsa.Mitalisadetta yleisurheilukentältä ja tieltä

HOTry • 05.08.2010 20:25
Jos jotain teet, niin tee se kunnolla. Liekö siinä Joken (M60-64) motto juoksuradalla, kun kullat suorastaan odottavat häntä maalissa. Jo aikaisemmin tällä viikolla 1500 metrin ylivoimaisesti voittanut mies voitti keskiviikkona 4.8. myös radalla juostun viiden kilometrin matkan. 5000 m:n suomalaisvoittajan aika oli 19.26,74.

Jokke palautui juoksusta nopeasti yön yli nukuttuaan. Torstaina 5.8. hän voitti vielä kaksi juoksumatkaa. 800 metrin juoksuvoitto tuli ylivoimaiseen tyyliin ajalla 2.32,50 ja 5 km maantiejuoksu taittui aikaan 0.19,38. Sarjassa M45-49 juossut Ahti S. juoksi erinomaisen ajan 0.19,28, ja sijoittui ikäryhmässään seitsemänneksi.

Naisten sarjassa (N50-54) pitkät juoksumatkat maantiellä menivät kaikki yhden suomalaisvoittajan nimiin. Kielo S. (ei edustanut HOT:ia) ylitti 5 km maaliviivan ajassa 0.23,44, kymmenen km:ä taittui aikaan 0.51,13 ja puolimaraton 1.51,38.

Torstaina 5.8. yleisurheilukentällä nähtiin muitakin suomalaisia mitalikorokkeella. Alkuviikosta kymmenottelun sarjassaan voittanut Marko K. (M35-39) on voittanut kaksi hopeaa: kuulantyönnössä tuloksella 8,62 m ja 110 m aidoissa ajalla 21,04. Lisäksi sama mies sai ikäryhmänsä pronssia keihäänheitossa tuloksella 36,75.

Ikäryhmän M30-34 keihäänheitossa hopean vei nimiinsä suomalainen JP tuloksella 35,54. Sama mies työnsi myös kuulaa, jossa JP hän sijoittui viidenneksi tuloksella 7,33.

Keihäspaikalla todistettiin vielä yhtä suomalaismitalia, kun Markku O. sijoittui sarjansa (M60-64) kilpailussa toiseksi tuloksella 24,60. Hyvin heitti myös Erkki K., joka sarjassa (M40-44) sijoittui seitsemänneksi tuloksella 27,28.

Mitalisateesta osalliseksi pääsi myös Noel (M35-39), joka juoksi 200 m finaalissa toiseksi ajalla 25,35.Tuplapronssia uinnista

HOTry • 05.08.2010 19:57
Suomen mitalitili on avattu myös uintiareenalla, kun Paula ja Juho voittivat kumpikin pronssimitalin perhosuinnissa. Uintikilpailu jatkuu vielä perjantaina.

Paula K:n (N30-34) uintiurakka alkoi epäonnisesti, kun hän tuli hylätyksi 200 m vapaauinnissa. Seuraava matka oli puolta lyhyempi eli 100 m vapaauinti, jossa Paula sijoittui viidenneksi ajalla 1.25,18. Rintauinti (50 m) sujui Paulalta aikaan 0.52,02, mikä tuotti 8. sijan. Sitten rävähti: Paula ui 50 m perhosella kolmanneksi ajalla 0.45,78. Hänen viides lajinsa oli 50 m vapaauinti, jossa hän sijoittui yhdennäksi ajalla 0.38,84.

Juho M. (M50-54) aloitti kisansa 200 m sekauinnilla, jossa hän sijoittui kymmenenneksi ajalla 3.05,59. Satasen vapaa kulki aikaan 1.12,11 ja tuotti 17. sijan. Pronssimitali irtosi Juhon kolmannelta matkalta, 100 m perhosuinnista, jonka hän ui aikaan 0.38,88. Puolta lyhyemmällä perhosella sijoitus oli 12. ajalla 0.37,94. Viidennellä matkalla 50 m vapaauinnissa Juho sijoittui 19. sijalle ajalla 0.33,38.

Mika R. (M40-44) hätyytteli mitalisijoja kaikilla viidellä matkalla, johon hän osallistui. 200 m sekauinnissa hän oli seitsemäs ajalla 2.42,20. Tuplasti pidemmällä matkalla eli 400 m sekauinnissa Mika oli neljäs ajalla 5.51,39. Satasen selkäuinnissa ajalla 1.16,43 tuli jälleen neljäs sija. 200 m rintauinnissa Mika ui viidenneksi ajalla 3.01,81 ja 400 m vapaauinnissa sijoitus oli viides ajalla 5.18,25.Miesten lentopallossa hyviä pelejä

HOTry • 04.08.2010 21:16
HOT:n miesten lenopallojoukkue pelasi tänään kaksi ottelua (sarja C). Ensimmäinen ottelu päättyi puhtaaseen erävoittoon 2-0. Toisessa ottelussa vastaan tuli joukkue Melbournesta, jonka kanssa kilpailu venyi kolmeen erään. HOT voitti ensimmäisen erän pistein 25-23, mutta hävisi toisen pistein 25-27. Vastustaja oli kolmannessa erässä parempi pistein 9-15. Erävoitot siis 1-2. Toisen pelin tappio ei kuitenkaan ole este mitaleillekaan, pieni hidaste vain.Noelille hopeamitali sataselta ja korkeudesta

HOTry • 04.08.2010 21:02
Suomea ja HOT:ia edustava ja Noel C. (M35-39) saalisti tiistaina 3.8. Kölnin Gay Gameseissa kaksi henkilökohtaista hopeamitalia. Kakkossijat tulivat korkeudessa (tulos 1.54) ja 100 metrillä, jonka hän juoksi aikaan 12.40.
Lisäksi Noel oli aaamulla selvittänyt tiensä 200 metrin finaaliin, joka juostaan myöhemmin.Kultaa kymmenottelussa ja hopeaa pyöräilyssä

HOTry • 03.08.2010 22:34
HOT:n kymmenottelija Marko K. (M35-39) on voittanut kultamitalin Kölnin Gay Gameseissa. Maanataina 2.8. viiden lajin jälkeen Marko oli vielä toisena, vain kaksi pistettä ensimmäisestä sijasta, mutta toinen ottelupäivä ratkaisi voiton Suomeen.
Markon tulokset 2.8.:
100m: 13,69 - pituus: 4,31 - kuula: 8,30 - korkeus: 1,40 ja 400m 64,25 = pisteet yhteensä 1.758.
Tulokset 3.8.:
110m aidat: 21,37 - kiekko: 21,34 - seiväs: 1,90 - keihäs: 39,40 ja 1500m: 5.42,88 = loppupisteet 3.239.

Sunnuntaina maantiepyöräilystä hopeaa polkenut Jari I.M otti hopeaa myös tämänpäiväisessä kriterium-ajossa. Kisa ajettiin RheinEnegriaStadiumin edessä pienellä puistoradalla. Kuvassa Jarin hopeamitalit.Naissulkapalloilijat mitalipeleihin

HOTry • 03.08.2010 18:37
Tenniksen pelaaja Melina vaihtoi B-sarjasta kovempaa avoimeen sarjaan, jossa hän on tehnyt selvää vastustajistaan. Maanantain pelistä tuli voitto erin 6-0 ja 6-0. Tiistaina voittoerät kirjattiin 6-3 ja 6-4. Melina pelaa torstaina semifinaalissa.

HOT:n sulkapalloilijat jatkoivat tiistaina vahvoja esityksiään. Naisten kaksinpelin (sarja C) neljännesfinaalissa Sara voitti saksalaisen Edin erin 2-1 ja Soila voitti saksalaisen Brittan 2-0. Suomalaiset joutuivat semifinaalissa vastakkain, ja pidemmän korren vei Soila erin 2-0 (21-17, 21-12). Soila pelaa lauantaina loppuottelussa ja Sara pronssiottelussa!

HOT:n miehet sijoittuivat niin ikään pistesijoille sulkapallon kaksinpelissä. Sarjassa C kilpailee yhteensä 59 pelaajaa. Hannu kaatoi 1/16 finaalissa hollantilaispelaajan erin 2-0 ja 1/8 finaalissa sveitsiläisen Marcon 2-1, mutta neljännesfinaalissa tuli tappio saksalaiselle Ericille 0-2 (16-21, 21-23). Hannu sijoittui näin sijoille 5-8.
Sasu kaatoi 1/16 finaalissa ranskalaisen Renauldin 2-0 ja 1/8 finaalissa belgialaisen Peterin 2-0, mutta hävisi neljännesfinaalissa saksalaiselle Robertille 0-2 (15-21, 17-21) sijoittuen lopputuloksissa Hannun tapaan sijoille 5-8.
Adi voitti 1/16 finaalissa saksalaisen Janin 2-0, mutta hävisi 1/8 finaalissa USA:n Mircolle 1-2 (22-20, 20-22, 7-21) sijoittuen lopulta sijoille 9-16.Menestyksekäs toinen kisapäivä Kölnissä

HOTry • 02.08.2010 20:17
Suomen menestynein gay-urheilija Jokke juoksi näiden kisojen ensimmäisen mitalinsa avausmatkallaan 1500 metrillä. Sarjassa M60-64 juokseva Jokke oli ylivoimainen tuloksella 5.09,23.

Kadulla juostun 10 km:n matkan kiersivät kolme suomalaista. Ahti (M45) sijoittui sarjansa viidenneksi ajalla 0.39,44 ja Elisa (N35) sarjansa kahdenneksitoista ajalla 0.52,08. Yleisessä sarjassa (MHK) juosseen Ilmarin sijoitus oli 19. ajalla 1.04,38.

Suurin osa HOT:n sulkapalloilijoista pelasi itsensä tämänpäiväisissä otteluissa jatkoon.
Naisten kaksinpelissä (sarja C) Sara voitti kaksi peliä kolmesta. Saksalainen Anette kaatui erin 2-1, saksalainen Jacqueline erin 2-0, mutta saksalainen Birgit voitti Saran erin 0-2.
Samassa sarjassa pelaava Soila on myös jatkossa pelattuaan kolmea saksalaista vastaan. Intalle tuli häviö erin 1-2, Brittalle samoin erin 0-2, mutta Stephanieta vastaan voitto erin 2-0.
Miesten sulkapallopeleissä kolme viidestä HOT:n pelaajasta raivasi tiensä huomisiin jatkopeleihin.
Hannu voitti unkarilaisen Guilan 2-0, saksalaisen Mihailin 2-1 ja hollantilaisen Joostin 2-0.
Adi voitti niin ikään kaikki kolme peliään. HOT:n Santtu kaatui 2-0, ranskalainen Renault 2-1 ja irlantilainen Ray 2-1.
Sasu voitti kaikki pelaamasa neljä peliä erin 2-0. Tappion kärsivät sveitsiläiset Stephanie ja Lukas, saksalainen Jani ja hollantilainen Martin.
Santun taistelut päättyivät kolmeen 0-2 tappioon, kun vastassa olivat HOT:n Adi, ranskalainen Renault ja irlantilainen Ray.
B-sarjassa pelannut JP putosi jatkosta niin ikään hävittyään kaikki kolme peliään erin 0-2.

Jari J.M. kohtasi tänään voittajansa tenniksessä, kun saksalainen Danyel voitti hänet kahdessa erässä: 2-6, 3-6. Jari karsiutui näin ollen jatkopeleistä.

Miesten lentopallojoukkue on selvinnyt keskiviikkona pelattaviin välieriin eli sijoitus on vähintään 8:s (20 joukkueen joukossa). Tämänpäiväiset kolme peliä päättyivät erätuloksiin 0-2, 1-1, 2-0.Hyvä alku Gay Gamesissa - ensimmäinen mitali HOT:lle

HOTry • 02.08.2010 08:20
Ensimmäinen Gay Gamesien kilpailupäivä sunnuntaina Kölnissä alkoi suomalaisittain lupaavasti.
Jari J.M. voitti ensimmäisen ottelunsa tenniksessä (sarja C) erin 6-3, (5)6-7, 6-2 ja jatkaa näin ollen kisaansa.
Melinan ja hollantilaisen parinsa Pieterin tie nousi pystyyn tenniksen sekanelinpelissä (sarja A) heidän hävittyään aloituspelinsä erin 2-6, (4)7-6 ja ratkaisevan tie-breakin 6-10. Melinan urakka jatkuu kuitenkin vielä kaksinpelissä (sarja B).
Noel kärsi tappion kaksinpelissä (sarja B) hävittyään pelinsä erin 2-6, 5-7.
Miesten lentopallojoukkue (sarja C) aloitti urakkansa niin ikään lupaavasti. Ensimmäisen päivän kolmesta ottelusta kaksi päättyi tasatulokseen ja kolmas voittoon: 1-1, 1-1, 2-0.

Jari I.M. toi kisoista HOT:lle ensimmäisen mitalin voitettuaan hopeaa sunnuntaina 44 km maantiepyöräilyssä. Kilpailijoita oli kaikkiaan 47. Tuloksissa Jari on virheellisesti merkitty hollantilaiseksi nykyisen asuinmaansa mukaan, mutta hän edustaa HOT Helsinkiä.
"Kisa ajettiin noin 4 km pitkällä mutkaisella kaupunkiradalla, joten perinteisen maantiepyöräilyn sijaan kyseessä oli enemminkin ns. kriterium, missä koko ajan täytyy olla tarkkana ajolinjan suhteen ja ajo on hyvin tiivistä (jarrutuksia ja kiihdytyksiä koko ajan). Sää oli lämmin ja puolipilvinen, pieni heikko sadekuuro oli välillä, mutta asfaltti ei tullut edes märäksi", Jari kertoo kilpailusta.

» HOT ry


Suomen mitalisaldo Outgamesista 2009: 22

HOTry • 02.08.2009 01:13 • päivitetty: 13.08.2009 23:26
Kööpenhaminan Outgames-urheilukilpailuihin osallistujia oli yhteensä yli 6 000 lähes 100 eri maasta. Suomesta kilpailuihin osallistui 61 urheilijaa, joista HOTin jäseniä oli 56. Mitaleita kisoista tuli Suomelle yhteensä 22, joista HOTin urheilijoille 16.

Suomen mitalit

Kulta (8 kpl):

Miesten 5 000 m maantiejuoksu: Jokke 19.23
Miesten 1 500 m juoksu: Jokke 5.07,03
Miesten 800 m juoksu: Jokke 2.28,20
Miesten 10-ottelu: Marko 3368
Miesten pituushyppy: Noel 6.03
Miesten triathlon: Raimo 01:06:31
Miesten triathlon: Julian 01:29:02 (ei HOT, seura ?)
Vakiotanssi (D): Piia ja Santra (Spiral ry, Tampere)

Hopea (10 kpl):

Naisten rantalentopallo: Titti ja Katarina
Miesten keihäänheitto: Juha-Pekka 31.83
Miesten 100 m rintauinti: Mika (HSS, Helsinki)
Miesten rullaluistelumaraton: Marko
Vakiotanssi (C): Piia ja Santra (Spiral ry, Tampere)
Naisten golf: Pirkko +10
Miesten 200 m juoksu: Noel 25,20
Miesten 100 m juoksu: Noel 12,39
Miesten korkeushyppy: Noel 1.60 m
Joukkuetriathlon: Juho, Jari ja Jokke 01:03:50

Pronssi (4 kpl):

Sulkapallon sekanelinpeli: Kari & Iina
Aerobic (joukkue: Uffe, Pekka, Petri, Jari, Lucian, Matti)
Miesten 400 m sekauinti: Mika (HSS, Helsinki)
Miesten 100 m selkäuinti: Mika (HSS, Helsinki)Aerobic-joukkue pitää pronssin

HOTry • 13.08.2009 23:20 • päivitetty: 13.08.2009 23:22
Kööpenhaminan kisojen aerobicista vastaavat järjestäjät ovat lähettäneet HOTin aerobic-joukkueen johtajalle ja valmentajalle kopiot kisojen pöytäkirjoista. Ne herättävät lisää kysymyksiä tuloksista, mutta joukkue ja HOT eivät aio tehdä asiassa lisätoimenpiteitä. Pöytäkirjoista näkyy, että tuloksia on sutattu ja muuteltu, mutta missä vaiheessa se on tehty, on epäselvää. Joukkue tyytyy pronssimitaliinsa, mutta HOT pitää sen suoritusta moraalisesti hopean arvoisena.   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy