ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Hiv-tukikeskus ja Positiiviset ry selvittävät kyselyllä seksikäyttäytymistä sekä hiv-tietoutta ja -asenteita

Sami Mollgren • 10.05.2015 03:20 • 3 kommenttia. UUTISET: TERVEYS JA TUTKIMUS • KOTIMAA

Hiv-tukikeskus ja Positiiviset ry:n kyselyssä selvitetään vastaajien seksikäyttäytymistä sekä hiviin liittyviä tietoja ja asenteita. Kysely on auki 7. kesäkuuta asti.
Hiv-tukikeskus ja Positiiviset ry toteuttavat kyselyn, joka on suunnattu homo- ja bimiehille, ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa sekä sukupuolivähemmistöihin kuuluville. Kyselyn tarkoitus on selvittää vastaajien seksikäyttäytymistä sekä hiviin liittyviä tietoja ja asenteita.

Kysely on osa Hiv-tukikeskuksen ja Positiiviset ry:n yhteistä kaksivuotista SeksiPertti -kampanjaa. Kampanjan tavoitteena on parantaa hiv-positiivisten asemaa homoyhteisössä, lisätä hiv-tietoutta yhteisön sisällä, edistää homo- ja bimiesten seksuaaliterveyttä sekä madaltaa kynnystä hakeutua hiv-testiin.

Raportti kyselyn tuloksista on määrä julkaista syksyllä 2015 positiiviset.fi ja miestenkesken.fi nettisivuilla. Kyselyn tuloksia käytetään SeksiPertti-kampanjan suunnittelussa. Tuloksia hyödynnetään myös hiv-ennaltaehkäisytyön ja -testauksen kehittämisessä sekä hiv-positiivisille suunnattujen palveluiden suunnittelussa. Kysely tullaan toistamaan kampanjan lopussa.

Kyselyn arvioitu vastausaika on 15 minuuttia ja vastaaminen onnistuu myös mobiililaitteella/tabletilla. Vastaamisaika on 4.5.–7.6.2015. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä. Vastaukset käsitellään ja tulokset raportoidaan luottamuksellisesti ja vastaajan anonymiteettiä kunnioittaen.

Vastaajien kesken arvotaan vuoden kondomit ja liukuvoiteet sekä lahjakortti seksitarvikeliikkeeseen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tuolla netissä ja muualla näyttää pyörivän hiv-tartunnan saaneita, etenkin biseksuaaleja, jotka puhelevat että heillä "virus-vasta-ainetasot ovat lääkityksen ansiosta mittaamaattomissa, joten he voivat harrastaa kumitta seksiä, eivätkä ole vaaraksi muille".

Noinkohan ovat.
  human • 10.05.2015 17:31
Human onkin jo tehnyt omat tutkimukset!
  SaintJudy • 11.05.2015 12:15
Totuus on "tuolla netissä ja muualla" :D
  Public eye • 11.05.2015 12:32
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy