ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Heterot seksuaalisen moniarvoisuuden puolesta

Lassijuhani • 07.08.2011 22:04 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Chilen tärkeimpiin sosiaalisiin verkkoihin on perustettu uusi liike seksuaalisen moniarvoisuuden puolesta. Tarkoituksena on hakea heteroväestön tuki seksuaalivähemmistöjen tasa-arvolle.

Kaksi chileläistä sosiologian opiskelijaa on luonut maan tärkeimpiin sosiaalisiin verkkoihin aloitteen heteroseksuaalisen väestön tuen saamiseksi seksuaalivähemmistöjen tasa-arvon toteuttamiseksi. Opiskelijat, Maria José Barros ja Benjamin Gareca ovat julkaisseet Facebookissa ja Twitterissä kampanjansa, jonka tarkoituksena on saada heteroseksuaalinen väestö tulemaan tietoiseksi ohjelmasta nimeltään ”Heteroseksuaalit seksuaalisen moniarvoisuuden puolesta”.

Chileläinen sateenkaarijärjestö EL movimiento de Integración y Liberación Homosexual (Movilh) on onnitellut opiskelijoita heidän ponnisteluistaan tasa-arvon puolesta, ja todennut aloitteen olevan ”yhteisön uusi työsarka” sellaisten lakien säätämiseksi, jotka kunnioittavat kaikkien kansalaisten tasa-arvoa heidän seksuaaliseen suuntautumiseensa katsomatta.

Aloitteeseensa viitaten opiskelijat ilmoittivat Facebookissa: ”Tämän sivun avulla tuemme syrjinnän vastaisia lakeja sekä ja siviililiitot ja sukupuolisen identiteetin hyväksyviä lakeja kaikille.”


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy