ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Hesetan nettisivut piristyneet

vaeltaja2006 • 02.04.2008 12:17 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Hesetan uudet nettisivut ovat olleet käytössä jo muutaman kuukauden. Nyt sivut luovat vaikutelman siitä, että ollaan ajantasalla ja kaikenlaista tapahtuu. Valokuvat luovat tuttavallisuutta. Uutta on "Artikkelit"-osio, jossa tutustutaan laajemmin johonkin tapahtumaan tai ihmisiin. Niille, jotka kaipaavat henkilökohtaista apua ja kontaktia, on yhteydenottosivu. Malkus, Sateenkaarikahvila ja Hehku on istutettu samaan kokonaisuuteen. Ainoa, jota näin äkkiseltään toivoisi, on ajankohtaisten sivujen ja artikkelien julkaisupäivämäärä. Joidenkin alueellisten setan jäsenjärjestöjen sivuilla helposti erehtyy luulemaan, että onpa kiinnostava tapahtuma tulossa, mutta tarkkaan lukiessa huomaa, että ai, se olikin jo viime vuonna.

Uusi tiedotuspolitiikka on alkanut vaikuttaa.
www.heseta.fi


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy