ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Helsinkiläisbaari lahjoittaa puolet voitostaan hyväntekeväisyyteen - ensimmäinen kohde Seta

Sami Mollgren • 25.04.2017 22:19 • 1 kommentti. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

Publik (kuva: publik.fi)
Helsinkiin huhtikuussa avattu Publik-niminen baari lahjoittaa puolet liikevoitostaan hyväntekeväisyyteen. Kohdetta vaihdetaan muutamia kertoja vuodessa. Ensimmäinen kohde on Seta ry. Ensimmäinen kohde on Seta ry. Asiasta kertoi ensin anniskelualan ammattilaisille suunnattu Shaker.

Baarin verkkosivuilla kerrotaan halusta luoda baarista yhdenvertainen ympäristö.

- Edistääksemme taistelua suvaitsevaisuuden puolesta myös baarin ulkopuolella 50% liikevoitostamme lahjoitetaan eri hyväntekeväisyyskohteisiin, jotka taistelevat vihapuhetta vastaan, kerrotaan baarin verkkosivulla.

Baarin verkkosivuilla kerrotaan myös, että palveluntarjoajilla on mahdollisuus osallistua vihapuheen vastaiseen taisteluun esimerkiksi tuotealennuksilla, jotka lahjoitetaan aina lyhentämättöminä valitulle kohteelle, ja että kuka tahansa voi tulla baariin yhdeksi illaksi töihin ja lahjoittaa palkkansa hyväntekeväisyyteen.

Publik sijaitsee Helsingin Pienellä Roobertinkadulla, The Messin paikalla, johon yrittäjät avasivat 60 asiakaspaikan ravintolan uusitulla iltapainotteisemmalla konseptilla. Tarjolla on yhä myös lounasta.

Soupster Familyn lisäksi ravintolassa ovat mukana Kyrö Distillery Company ja Interbrands Wines & Spirits Oy.

Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Miika Lipiäisen johdolla perustettu Suomi Seuraavat 100 -yhteisön tarkoituksena puolestaan on kääntää Suomen ilmapiiri positiivisemmaksi. Kyrö Distilleryn markkinointipäällikkö Sanna Dooley kertoo Markkinointi&Mainonta-julkaisulle, että hyväntekeväisyysbaarin idea on tehdä jotain hyvää konkreettisesti. Setan valintaa ensimmäiseksi kohteeksi hän perustelee sen uranuurtajuudella suvaitsevaisuusasioissa.

Korjaus 26.4. klo 6.24: Korjattu tietoa baarin sijainnista.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hienoa! Aivan abfab idea! Toivotaan, ettei taas jokin viranomainen tai verottaja torpeedoi tätäkin ideaa....
ps. paikka taitaa olla kyllä Pikku Roballa, Gloriaa vastapäätä, ei Isolla Roballa
  pekka.punavuori • 26.04.2017 01:09
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy