ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Helsinkiläinen G Lounge -yökerho lopettanut

Sami Mollgren • 13.05.2017 15:38 • 6 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

G Lounge mainosti näkyvästi Helsingin Forumin lasikulmassa kesällä 2016.
Helsingissä Forumin kauppakeskuksen yhteydessä pari vuotta toiminut G Lounge -yökerho on lopettanut toimintansa.

Asiasta on kerrottu toukokuun alussa ravintolan Facebook-sivulla, jossa ravintola ja sen henkilökunta kiittää 3. toukokuuta julkaistussa postauksessa asiakkaita näistä hetkistä, bileistä ja juhlista.

Kaupparekisterin mukaan G lounge Oy on asetettu konkurssiin.

G Lounge skybar&club avasi ovensa syyskuussa 2015 Forumin kauppakeskuksessa, osoitteessa Simonkatu 8:ssa.

Helsinki Pride -tapahtuman yhteydessä Kesällä 2016, kaupungin keskustan keskeisin risteys sai sateenkaaren värit, kun esillä oli viikon verran G Lounge -yökerhon mainoslakana.

Aiemmin keväällä lopetti toimintansa Helsingin Kalliossa sijainnut TerassiBar.


Sen sijaan yökerho Hercules Pohjoisella Rautatiekadulla on avannut kesäterassin. Uuden terassin myötä ravintola on avannut ovensa 5. toukokuuta lähtien jo keskipäivällä. Kaupungin toinen leimallisesti sateenkaarihenkinen terassi on Töölön Kisahallin parkkipaikalla toimiva Freedom.

G Lounge skybar&club toimi Simonkadun ja Yrjönkadun kulmassa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Koiton talon ylimmissä kerroksissa.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Eihän siellä loppuaikoina juuri ketään käynyt. Palvelu oli jo pidempään ollut epäystävällistä.
  JP (ei rekisteröitynyt) • 13.05.2017 16:09
Onhan noita sateenkaariterasseja muitakin, ainakin Room Bulevardilla kaksikin terassia ja eikös se Karhupuiston kahvilakin ole aikalailla ulkoilmassa. Kunhan vain lumisateet loppuisi, niin voisi jopa tarjeta ulkona istua....
  pekka.punavuori • 13.05.2017 16:14
Sinällään harmillista, mutta en suinkaan ole yllättynyt. G Lounge oli koleannäköinen, ei todellakaan millään tavoin kutsuva eikä viihtyisä. Terassi-baari puolestaan täysin osaamattomissa käsissä ja kuihtui silmissä.

Ihmettelen, miksi homopaikan pitäisi olla jotain ihmeellistä sisustukseltaan ja muutenkin tarjota jotain, mitä asiakkaat eivät edes osaa kaivata? Tavallinen kutsuva interiööri, mukava luonteva henkilökunta ja normaalit hinnat vetävät väkeä varmasti. No, nuohan olisivat jo aika ihmeellistä nyky-Suomessa....
  Ruutupaita (ei rekisteröitynyt) • 13.05.2017 20:12
Jos sanotaan että baarit on monille olohuoneiden jatkeita, niin harvoilla ne on tuollaisia sisustukseltaan.
Runsas vuosi sitten varasin ryhmälle pöydän täältä ja kun tiskin takana sitä kysyttiin, ei koko varausta ollut olemassa.. No se olikin sit viimonen kerta tuolla.
  Niksu • 14.05.2017 07:49
Eipä yllättänyt, G-Lounge oli alunperinkin ns styleside-paikka, jonne tavallinen mattimeikäläinen harvemmin eksyi. Korkeat juomien hinnat heti alussa oli virhe. Myöhempi hintojen korjaus ei enää auttanut.

Kallion Terassibaari oli harrastelijoitten käsissä ja lopun alku näkyi pian. Valitettavasti sama on toistunut monen muunkin gaypaikan yhteydessä viime vuosien varrella. "Pistetään gaypaikka pystyyn, ja aloitetaan liiketoiminta", ei se noin onnistu. Taustalla pitää olla osaamista, pientä tutkimusta ja ennen kaikkea haju siitä mikä on alan trendi milloinkin.
  JanQ (ei rekisteröitynyt) • 26.05.2017 15:51
En ihmettele lainkaan, että joutuivat sulkemaan. Henkilökunnan viileä ja snobbaileva asenne ei auta sillon, kun asiakkaita tarvitaan.
  turha snobbailu pois (ei rekisteröitynyt) • 30.08.2017 12:33
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy