ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Helsinkiin vain miehille tarkoitettu kuntosali

Sami Mollgren • 26.08.2010 14:14 • 2 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA
PÄIVITYS 1.11.2010: Kuntosalin nettisivuilla kerrotaan toiminnan päättyneen.

Helsinkiin on avattu vain miehille tarkoitettu liikuntakeskus. Gym 4 Men toimii kaupungin ydinkeskustassa, Kampin Autotalossa. Gym 4 Men -liikuntakeskuksen verkkosivuilla kerrotaan, että palvelut on suunnattu kiireisille kaupunkilaismiehille.

Miksi miehet tarvitsevat omaa liikuntakeskusta? "Naiset ovat viihtyneet omissa korkeatasoisissa liikuntakeskuksissaan jo parikymmentä vuotta. Miehet kuntoilevat usein kellareissa. Halusimme tuoda Suomeen konseptin, jossa myös miehet pääsevät nauttimaan korkeasta palvelutasosta rennossa ilmapiirissä", kertoo Club Manager Mait Pikknurm.

Liikuntakeskusta mainostetaan mm. keskeisellä sijainnilla, hyvillä kulkuyhteyksillä, hyvällä ilmastoinnilla ja tilaussaunalla. Perinteisten kuntosalilaitteiden lisäksi Gym 4 Men -liikuntakeskuksen toimintoihin kuuluvat myös hierontapalvelut, solarium, kylmäaltaat, kuntosaliohjaus sekä Personal Training -palvelut. Syyskuusta alkaen viikonloppuiltojen treenitunnelmaa luo DJ muutaman tunnin setillään.

Monet kaupunkilaiset homomiehet sattuvat juuri Gym 4 Menin kohderyhmään. "Helsingin Gay -yhteisö on ottanut Gym 4 Menin hyvin vastaan koska tarjoamme erittäin korkealaatuisen palvelukonseptin. Olemme hyvin näkyvissä Gay baareissa ja Gay -yhteisön suosimassa sosiaalisessa mediassa", kerrotaan liikuntakeskuksesta. Gym 4 Men on mukana myös Gay Friendly Helsinki -projektissa.

Joillekin kuntosalikävijöille on tuttua hetero-myllistely - ja homofobisetkin tilanteet. Tällaisesta ei nyt ole huolta: "Edellytämme kaikilta asiakkailtamme ennakkoluulottomuutta ja suvaitsevaisuutta sekä hyviä käytöstapoja. Meille asiakkaaksi tullessa voi olla varma että puutumme välittömästi diskriminoivaan käytökseen. Tällaiseen emme kuitenkaan ole törmänneet. Asenteemme on: Gay or Straight - who cares!", kerrotaan liikuntakeskuksesta.

Liikuntakeskus on avoinna ma-to 7-22, pe 9-24, la 16-24 ja su 16-20. Osoite on Runeberginkatu 3, Helsinki (Kampin Autotalo, 5. krs)Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Huonosti toimitettu irtisanominen, yhtä äkkiä ulosheitettiin. Rahat palautettiin mutta vuosien jäsenyydestä ei mitään välitetty.
  homo tai ei (ei rekisteröitynyt) • 08.08.2014 21:01
Siis vuosien jäsenyydestä? Kuntosalihan toimi vähän yli kaksi kuukautta!
  ihmettelijä (ei rekisteröitynyt) • 07.07.2015 11:58
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy