ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Helsinki Pride 2018 etsii tekijöitään

Sami Mollgren • 17.10.2017 07:25 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Kuva Helsinki Pride 2017 -kulkueen järjestäytymisestä
Helsinki Priden 2018 -työryhmään haetaan tiimivetäjiä ja tiimien jäseniä 6. marraskuuta asti auki olevassa haussa. Tapahtuman järjestää HeSeta ry.

- Helsinki Pride järjestetään lähes täysin vapaaehtoisvoimin. Nyt haemme innokkaita tekijöitä Helsinki Priden 2018 -työryhmään tiimivetäjiä ja tiimien jäseniä, kerrotaan hakulomakkeen saatetekstissä.

Hakijoille ilmoitetaan valinnoista marraskuun loppuun mennessä, jonka jälkeen pidetään mahdolliset haastattelut.

- Aiempaa Pride-kokemusta ei edellytetä keneltäkään, mutta se katsotaan toki eduksi. Tehtäviin annetaan perehdytys.

Hakemuslomakkeessa kerrotaan, että tiimien vetäjät ovat vastuussa omien tiimiensä työskentelystä, ohjeistuksesta ja tapaamisista. He toimivat omien aihealueidensa kehittäjinä ja vastaavat käytännön toteutuksesta yhdessä tiimiensä vapaaehtoisten kanssa. Tiimien jäsenet puolestaan työskentelevät omassa tiimissään, oman tiimivetäjänsä johdolla.

Tiimit on määrä koota joko loppuvuodesta tai vuoden 2018 alussa tiimin vastuualueesta riippuen. Tiimien koot vaihtelevat muutamasta henkilöstä useampiin kymmeniin.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy