ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Helsinki Pride 2011: Uutisia infopisteeltä

vaeltaja2006 • 30.06.2011 13:42 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Rautatieasemalla taideteosta valmistellaan. Infopisteellä kerrottiin viimeiset kuulumiset. Toiminnanjohtaja Anne-Mari Seppolalla oli pridekulkueeseen liittyviä ministeritason uutisia.


Helsinki Pride Infopisteessä kuullaan uusimmat uutiset. Tänään ne ovat aika käytännöllisiä. Puhutaan naisten bileistä, pinsseistä ja homoseksuaalisuutta käsittelevästä kirjasta.
Rakkauden sirkus jatkaa. Eilen illalla oltiin tv:n A-studiossa.
Myös taideprojekti asemalla jatkuu.
Priden toiminnanjohtaja Anne-Mari Seppola kertoi, että tilaisuuksissa on käynyt paljon väkeä. Lavatanssit vetivät hyvin, samoin keskustelut. Entä pride-kulkue ja sen yllätysvieraat.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy