ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Helsinki Pride 2011: Ministereitä pride-kulkueessa

vaeltaja2006 • 02.07.2011 14:16 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Pride-kulkue oli ennätyspitkä. Liikkeelle lähdettiin klo 13 ja viimeiset ovat juuri tulleet Kaisaniemenpuistoon. Ohimarssi kesti 55 minuuttia. Ryhmiä oli yli 50, rekkoja viisi. Ministereitä oli kaksi. Ministerien haastattelut alhaalla kuvien jälkeen.

Pride-kulkueessa oli kaksi ministeriä, Paavo Arhinmäki ja Ville Niinistö. Tässä heidän haastattelunsa ennen marssin alkua. Ensin kulttuuriministeri Arhinmäki, sitten Ville Niinistö

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy