ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Helsinki Pride 2011: Infopiste avautui

vaeltaja2006 • 27.06.2011 12:21 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Helsinki Priden infopiste on Lasipalatsissa, Mannerheimintie 22-24. Se on auki klo 11-19, ja sieltä saa vinkkejä tapahtumista, voi hankkia pääsylippuja bileisiin ja siellä on tarjolla Reginan virallinen pride-kappale CD:llä.

Infopisteessä on myös myynnissä pientä pride-tavaraa, kuten t-paitoja.


Pride-vikon avajaiset ovat Kolmen sepän patsaalla maanantaina klo 15.30

Infotiski
Rautatieaseman läntisessä hallissa on käynnistynyt priden taideprojekti. Viikon aikana joka päivä taiteilijat valmistelevat teosta.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy