ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Helsinki-päivän ohjelmassa kaksi Tom of Finland -kävelyä

vaeltaja2006 • 11.06.2017 20:42 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Tänä vuonna Helsinki-päivää vietetään kaksipäiväisenä. Kumpanakin päivänä on kahden tunnin kävely Tompan ”salaiseen maailmaan”. Molempien kävelyjen vapaaliput ovat jo loppuneet, joten enää ei mukaan mahdu.

Kiertokävelyn lähtöpiste oli Tähtitorninmäellä ja sieltä tultiin kohti keskustaa. Kapea sadealue ylitti juuri silloin Helsingin, mutta tunnelma oli hyvä.Osanottajien joukossa oli niitä, jotka itse ovat kokeneet 1900-luvun loppupuolen Helsingissä ja oli myös niitä, joille koko aihepiiri oli outo ja uusi. Monet tunsivat Tom of Finlandin. Hän kävi "seurueineen" silloin tällöin mm. Vanhan kellarissa.Gambrinin edessä innostuttiin joukolla muistelemaan Gambrini- ja Bugatti-aikoja.
Kiertokävelyjä on järjestetty englanniksi keväästä alkaen viikottain ja nyt Helsinki-päivän ilmaiskävelyt olivat suomeksi. Kävelyn opas Karri Korppi kertoo kevään kokemuksia:www.happyguidehelsinki.com

Gambrinin edessä Isolla Roballa monille palasivat mieleen vanhat muistot.
Gambrinin edestä lähdettiin kohti Tomin viimeistä kotia Fredrikinkadulla. Letkassa oli yli 20 kiinnostunutta.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy