ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Helsinki: Kallion Terassibaarin omistaja vaihtunut

Sami Mollgren • 11.08.2013 15:30 • 2 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

Terassibar sijaitsee Helsingin Kalliossa Porthaninkadun ja Neljännen linjan kulmassa, toisessa kerroksessa. Porthaninkadun päässä näkyy Kallion kirjasto. Toiseen kerrokseen johtavat portaat ovat avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.
Helsingin Kalliossa Neljännen linjan ja Porthaninkadun kulmassa sijaitseva Terassibar on vaihtanut kesän aikana omistajaa. Syksyllä 2012 avattu baari oli kiinni heinäkuun 2013, ja elokuun alusta lukien toimintaa on pyöritetty uusin voimin.

Uudet isännät Hans ja Pekka pyörittävät myös vuoden 2012 alussa avattua Café-bar Cavalier -nimistä kahvila-baaria Helsingin Malminrinteessä, aivan Keltaisen ruusun naapurissa.

Omistajavaihdoksen myötä muutoksia on tullut niin sisustukeen kuin aukioloaikoihinkin. Sisustuksen entinen itämaisuus on vaihtunut pois, mutta näköala Kallion kaduille on jäänyt. Kadulta baari on entistä paremmin tunnistettavissa, sateenkaarilipun myötä.

Jatkossa baari on auki keskiviikkoisin ja torstaisin 18 - 02, perjantaisin ja lauantaisin 16 - 02 ja sunnuntaisin 16 - 24. Maanantaisin ja tiistaisin ravintolan oven kerrotaan pysyvän kiinni.

Osoitteessa Porthaninkatu 9 on jo pitkään toiminut Terassibaari -niminen paikka, mutta ennen syksyn 2012 pientä nimenmuutosta ja suurempaa muodonmuutosta ravintola ei ollut suuntautunut homoasiakaskunnalle.

Terassibaarin lisäksi Kalliossa toimivat myös Karhupuiston Bear Park Cafe ja Kulma-kahvio, Kaarlenkadulla pian 20 vuotta toiminut Nalle pub ja Helsinginkadulla sijaitseva Fairytale. Lukuisat muutkin Kallion baarit ovat sateenkaarimyönteisiä, vaikka eivät liputakaan sateenkaarella.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Vieläkös se Senaatintorin ja Valtioneuvoston nurkilla oleva KGB-Club toimii, josko on toiminut?
  human • 11.08.2013 22:41
Kyllä se tietääkseni toimii.
  smo • 12.08.2013 08:06
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy