ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Helsingissä penkkariajelulla autojen kyljissä muutama ajankohtainen aihe

vaeltaja2006 • 16.02.2017 13:31 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Perinteiset penkkariajelut järjestetäään helmikuun puolivälin paikkeilla torstaina. Se päivä oli taas tänään. Autojen koristeluteemat kiinnostavat, samoin karkit, joita keräämässä oli aikuisia ja lapsia.Helsingissä penkkariajelulla on n. 3 900 abiturienttia. Autojen kokoontuminen oli Kaivopuiston kupeessa eteläisimmässä Helsingissä. Lähtöä odotellessa autoletka ulottui Kaivopuiston kulmalta lähelle Hernesaaren satama-aluetta.

Kaupunkiajelulla kierrettiin keskustaa pariin kertaan. Monet autot ajoivat vielä oman koulun ohi - se oli kuin viimeinen tervehdys entiselle koululle ja oppilastovereille.

Pari lakanaa autojen kyljissä kiinnitti huomiota. Yhdessä autossa vaadittiin uutta translakia: "Mulle lakki, Suomelle parempi translaki". Toisessa autossa oli jäljitelmä Tom of Finland -miehestä. Trump oli eri versioina kymmenissä autoissa.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy