ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Helsingin ytimeen jättimäinen sateenkaarilippu pride-viikon ajaksi

Sami Mollgren • 22.06.2016 17:19 • 3 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

GLounge Skybar&Club sijaitsee Forumin kauppakeskuksessa Helsingin ydinkeskustassa (kuva: GLounge)
Suomen suurin sateenkaarilippu ripustetaan kauppakeskus Forumin Lasikulmaan Pride-tapahtuman kunniaksi. Liputuksen takana on Forumissa sijaitseva GLounge Skybar&Club.

Sateenkaarilippu on määrä ripustaa näkyville pride-viikon avajaispäivänä 27. kesäkuuta, ja lipun luvataan olevan esillä kaksi viikkoa.

Yökerho GLounge Skybar&Club kertoo järjestävänsä Helsinki Priden ja hlbti-urheilukilpailu EuroGamesin aikana erilaisia tapahtumia ja teemailtoja.

- Viikon jokaisena yönä jatkuvien bileiden lisäksi maanantaina GLoungessa esiintyy dragtaiteilija Pola Ivanka, ja keskiviikkoiltana päästään Drag Bingon pariin. Päivisin terassina toimiva 9. kerros muuttuu iltayöstä DJn avulla klubiksi. Tarjolla on aivan ainutlaatuinen bailupaikka kattojen yllä Helsingin yöttömässä yössä, luvataan keskiviikkona lähetetyssä lehdistötiedotteessa.

G Lounge skybar&club avasi ovensa syyskuussa 2015 Kukon korttelissa eli Forumin korttelissa, Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Simonkatu 8. Näköalabaarin tilat ovat rakennuksen 8. ja 9. kerroksessa, ja paikka on auki päivittäin kello 14-04.

- Vaikka baarin perusta on hetero-friendlyssä gay-kulttuurissa, asiakaskunta on laaja: kaikki avarakatseiset ja monimuotoisuutta tasavertaisesti kunnioittavat ihmiset ovat tervetulleita nauttimaan kattobaarin tunnelmasta, kerrotaan tiedotteessa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Siinähän sitä on mukavasti perrsuilla ja muilla umpi-usiksilla nautiskelemista, kun tänäkin vuonna varmaankin myös tuohon vinottain vastapäätä, eli Kiasman edustan aukion lipputankoihin tullee liehumaan sateenkaari-liput.

Kommenttia muokattu: 23.06.2016 klo 10:11
  human • 23.06.2016 10:10
Jaa, G Lounge on taas siis ns. "sateenkaareva", ainakin Prideviikon ajan Pinkkiraha kinnostaa aina.
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 24.06.2016 10:47
Prideä juhlistaa somessa myös Lapin Kulta ja Lidl:

www.facebook.com

www.facebook.com
  JAMPPA • 28.06.2016 19:56
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy