ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Helsingin Seudun Seta muutti Kaapelille

Sami Mollgren • 09.04.2012 08:59 PÄÄKAUPUNKISEUTU JA UUSIMAA • KOTIMAA
Helsingin seudun Seta ry eli HeSeta on maaliskuun puolivälissä muuttanut Helsingin Ruoholahteen Kaapelitehtaalle. Aiemmin tilat sijaitsivat Suvilahdessa.

Toimiston uusi käyntiosoite on Tallberginkatu 1 A, 4. kerros. Postiosoite on jatkossa PL 168, 00181 Helsinki.

Järjestön ryhmätoiminta jatkuu uusissakin tiloissa entiseen tapaan.

HeSetan hallitus on myös valinnut uudeksi sosiaalityöntekijäksi Aaro Horsman, joka aloitti tehtävässään 29.3. HeSetan sääntömääräinen kevätkokous on luvassa 16.4. Itä-Pasilassa.

Helsingin seudun Seta ry (HeSeta) on kansalaisjärjestö, joka toimii seksuaalivähemmistöihin kuuluvien sekä transihmisten ja intersukupuolisten yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi. HeSeta on perustettu vuonna 1990 ja se on valtakunnallisen Seta ry:n suurin jäsenjärjestö.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy