ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Helsingin kaupunki haluaa olla tasa-arvoisempi työnantaja - kutsuu hlbti-työntekijät tapaamiseen

Sami Mollgren • 12.03.2018 20:21 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Helsingin kaupungintalo Kauppatorin laidalla
Helsingin kaupunki kutsuu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia työntekijöitään 12. huhtikuuta järjestettävään tapaamiseen. Taustalla on kaupungin halu edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Helsingin kaupunki kertoo asiasta verkkosivuillaan.

- Helsingissä tavoitellaan työelämää, jossa jokaista arvostetaan ja jokainen voisi kokea olevansa oma itsensä. Emme hyväksy syrjintää missään muodossa, kertoo henkilöstöpolitiikan päällikkö Asta Enroos kaupunginkansliasta.

Aloitteen tapaamisesta on tehnyt kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtaja Tommi Laitio. Hän kertoo kuuluvansa itse vähemmistöön, ja hän haluaa tehdä Helsingistä työpaikan, jossa jokaisen on helppo puhua itsestään ja perheestään työpaikan kahvipöydässä.

- Uskon, että työntekijöiden verkosto rohkaisisi vähemmistöön kuuluvia sekä auttaisi työnantajaa tekemään tasa-arvoisempaa henkilöstöpolitiikkaa sekä parantamaan palvelujamme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville kuntalaisille, sanoo Laitio.

Kaupungin verkkosivuilla asiasta kertovassa uutisessa kerrotaan, että tutkimusten mukaan ihmiset voivat töissä paremmin, sitoutuvat vahvemmin työnantajaansa ja tekevät parempaa tulosta silloin, kun he voivat olla oma itsensä työpaikalla.

Verkoston ensimmäinen tapaaminen järjestetään torstaina 12.4. klo 17–19 Pasilan kirjaston auditoriossa. Vapaamuotoisessa tilaisuudessa on määrä keskustella aiheesta. Samalla on tarkoitus kartoittaa, olisiko osallistujilla kiinnostusta verkoston käynnistämiseen.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy