ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Helsingin Kallioon ympärivuotinen homokahvila

Sami Mollgren • 10.08.2009 20:50 • päivitetty: 25.10.2009 21:00 • 7 kommenttia. PÄÄKAUPUNKISEUTU JA UUSIMAA • KOTIMAA
Kalliolaisia ja kauempaakin paikalle tulleita jo useana kesänä Karhupuistossa palvellut Bear Park Cafe laajeni 24. lokakuuta. Agricolankadun ja Kaarlenkadun kulmaukseen avautui Bear Park KULMA.

Vuodesta 2003 lähtien toiminut "homoystävällinen mutta kaikille avoin moni-ilmeinen kioskikahvila" on tullut vuosien myötä suosituksi paikaksi viettää kesäpäivää.

Syksyn mittaan uudessa kahvilassa tehtiin remonttia. Mainostarrat tulivat ikkunoihin elokuussa. Kahvilan aukioloajat ovat 8-20 joka päivä ja sinne mahtuu kerrallaan 24 asiakasta. Myyntiartikkeleina on kahvi, tee, kaaka, virvokkeet, leivonnaiset ja pikkusuolainen. Luettavissa on päivän lehdet ja jokunen aikakauslehti.


Muutenkin Kallion homoelämä on saanut piristysruiskeita; Kaarlenkadulla toimiva Nalle Pub remontoi tilansa hiljakkoin. Karhupuiston kahvilan ja Nalle Pubin lisäksi Kallion seudulla toimii Fairytale-baari ja parin viikon välein aukeava Sateenkaarikahvila. Kallion seurakunta tunnetaan sateenkaarimyönteisenä. Helsingin seudun SETA ry:n tilat ovat myös lähellä, Sörnäisten puolella Suvilahdessa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hienoa! Onnea vaan!
  Kahvittelija (ei rekisteröitynyt) • 11.08.2009 13:51
Haluan lisätä kiejoitukseen sen että Nalle Pubin remontti on vielä kesken vaikkakin loppusuoralla ollaan,remontin pitkittymistä on vaikeuttanut vanhat sähköjohdot jotka olaan jouduttu uusiin joten remontti on kestänyt kesän yli ja valmistunee lokakuun lopuun mennessä MUTTA ravintola palvelee aivan normaalisti remontista huolimatta.
Tervetuloa ihmetteleen, NALLE on tullut "ulos kaapaista..."
  Maurice • 12.08.2009 18:59
Yksi lähtee, toinen tulee, HeSetan sivuilla lukee, että Kallion seurakunnan Myötämäki harrastustiloissa määräiltoina toiminut Sateenkaarikahvila on lopettanut toimintansa.
  valtsu • 12.08.2009 22:29
Tämä joka toinen perjantai-ilta toimiva "Sateenkaarikahvila" on lopettanut HeSetan puitteissa toimivana, mutta jatkaa omin voimin toimintaansa. Kahvilan taustalle perustettiin kesällä oma yhdistys.
  smo • 13.08.2009 07:49
Jeah, pitääkin mennä käymään.
  millikan • 26.10.2009 09:14
Kävin siellä. Suosittelen.
  Petteri (ei rekisteröitynyt) • 30.10.2009 09:23
Täytyypäs piipahtaa kahvilla + sämpylällä. Muistan vielä niitä ihania aikoja, kun H2O oli Eerikinkadulla ja siellä oli päivän tarjous "Kahvi ja sämpylä 10mk".
  Töppö (ei rekisteröitynyt) • 16.12.2010 17:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy