ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Helsingin homokuoro juhlii 10-vuotissyntymäpäiväänsä juhlakonsertin merkeissä

Sami Mollgren • 02.05.2015 14:21 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Helsingin gaykuoro – Helsingfors gaykör Out ´n loud (kuva: Out ´n Loud)

Helsingin gaykuoro – Helsingfors gaykör Out ´n loud juhlii syntymäpäiväänsä Helsingin konservatoriossa lauantaina 2. toukokuuta 2015 järjestettävällä juhlakonsertilla "X". Konsertti alkaa kello 18.

- Luvassa on helmiä vuosien varrelta sekä aivan uutta, varta vasten kuorolle sävellettyä musiikkia. Tunnelmat vaihtelevat Out’n loudin katkeransuloisista kaupunkitarinoista nykymusiikkiin ja kansainväliseen poppiin – riemastuttava lavashow sisältää myös yllätysvieraita, lupaa kuoro.

Kantaesityksenä kuullaan ja nähdään Jarkko Kantalan "Love Will Find Out the Way".

Kymmenvuotista taivaltaan juhliva Helsingin gaykuoro – Helsingfors gaykör Out ´n loud on nykyään 40-jäseninen kuoro. Kuoroa johtaa musiikin maisteri Hilkka Kangasniemi. Kuoron ”koti” on Helsingin kaupungin ruotsinkielisen työväenopiston Arbis, jossa kuoro harjoittelee osana Arbiksen toimintaa. Kuoro laulaa kotimaisten kielien lisäksi mm. englanniksi, ranskaksi, venäjäksi ja espanjaksi.

Keväällä 2014 kuoro julkaisi ensimmäisen pitkäsoittolevynsä Out 'n loud.

15 euron hintaisia lippuja myydään Tiketissä kello 15 asti ja mikäli tilaa vielä on, ovelta kello 17 alkaen. Helsingin konservatorio sijaitsee osoitteessa Ruoholahdentori 6, Helsinki.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy