ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Helsingin Gayteatterin HGT:n 5-vuotisjuhlat

Helsingin Gay-teatterin ensimmäinen ensi-ilta oli 5 vuotta sitten. Se oli Ralf Königin Sopimus, joka meni täysille katsomoille. On tehty viisi näytelmää ja näyttelijoiden määrä on noussut kuudesta n. viiteentoista. Teatterilaisia kaikkiaan on mukana n. 25. Vuosi vuodelta tulee vaativampia ja monipuolisempia näytelmiä. Yhteisöllisyys teatterin sisällä on säilynyt hyvin.

Viisivuotisjuhla on Kansallisteatterin lavaklubilla lauantaina 21.1.2012 ja seuraavana lauantaina 28.1.2012. Esitykset ovat hieman erilaisia. Illat ovat pitkiä, koska siellä on monenlaisia taiteilijoita mukana osoittamassa tukensa gay-teatterille. Lippuja saa Kansallisteatterin ovelta klo 18 alkaen ja jo siitä alkaen juhlapaikalla tapahtuu, vaikka itse juhla alkaa vasta 19.30. Juhlassa on baari auki ja on pikku syötävää ja juotavaa. Liput ovat 15 euroa.


Maaliskuussa on seuraavan näytelmän ensi-ilta: "Kun jonkun löytää". Ensi-ilta on tasa-arvon päivänä eli Minna Canthin päivänä. Paikkana on entinen Svenska Gården Hämeentien alussa. Näytelmä sijoittuu 30-luvun New Yorkiin.


Kimmoliisa-gayradiossa haastateltiin teatterilaisia eilen illalla.

Kesto 11 min 20 sek
Teatterin ryhmäkuva

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy