ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Helsingin Gayteatteri juhlistaa 10-vuotissyntymäpäiviään minifestarilla marraskuussa

Sami Mollgren • 25.09.2017 14:32 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Helsingin Gayteatteri (HGT) juhlistaa 10-vuotissyntymäpäiviään 22.-24.11.2017 Hesingissä Kanneltalossa järjestettävillä minifestarilla.

Kunakin festaripäivänä esitetään yksi HGT:n näytelmä. Esitykset ovat iltaisin kello 19 alkaen Kanneltalon teatterisalissa.

Samalla käynnistyy myös joulukuun puoliväliin asti auki oleva näyttely Suvaitsemattomuuden hautajaiset Kanneltalon galleriassa. Näyttely on auki 16. joulukuuta asti.

Helsingin Gayteatteri HGT ry -  Helsingfors Gayteater HGT rf - on ammattilaisvetoinen harrastajateatteri. Sen ensimmäinen esitys vuonna 2007 oli Pertti Kivirannan ohjaama Sopimus - HGT:lle varta vasten kirjoitettu yksinäytöksinen homohupaelma perustui Ralf Königin Kermaleivoksia -sarjakuvaan. Sen jälkeen Helsingin Gayteatteri on esittänyt vuosittain vähintään yhden näytelmän: Paljastuksia (2008, ohjaus Pertti Kiviranta), Kim Gustafsson: Olitko Sinä? -Homomman Suomen historia (2009, ohjaus Eero Enqvist), Brandon Thomas: Charleyn Täti (2010, Ohjaus ja sovitus Markku Arokanto), Pauli Löija: Viimeinen viilto (2011, ohjaus Minna Kivelä, dramatisointi Toni Ristava), Harvey Fierstein: Kun jonkun löytää (2012, ohjaus ja dramatisointi Matti Rasilainen, suomennos Ari Murto), Terrence McNally: Corpus Christi (2013, suomennos ja ohjaus Timo Rissanen), Sami Hilvo: Viinakortti (2013-2014, ohjaus Eero Enqvist, dramatisointi Ari Murto ja Sami Hilvo), Christopher Marlowe: Edward II (2014, ohjaus ja dramatisointi Matti Rasilainen), Paul Rudnick: Jeffrey (2014-2015, ohjaus Cris af Enehielm, suomennos Ari Murto), Homokansan lauluja – ihmisiä, ilmiöitä ja intohimoja Kalliossa (2015, ohjaus ja dramaturgia Janne Puustinen, tekstit ja tarinat työryhmä, sävellykset Pekka Saukkonen ja Salla Markkanen, sanoitukset Pekka Saukkonen, Salla Markkanen ja Venla Alvari, The Land of the Midnight Fun -homomusikaali (2016, ohjaus Cris af Enehielm, käsikirjoitus ja laulujen sanat: Ari Murto, musiikki Ari Leskelä, Salla Markkanen ja Anna Mari Kähärä, koreografia: Tuomo Railo, Pasidanssi ja Helsingin Gayteatteri: Menkka Haukka -performanssi (2016), Herkkupala-lyhytelokuva (2017, tuottanto Jean Mirri Pop Productions), Olitko Sinä? Homomman Suomen historia 2.0 (2017, ohjaus ja käsikirjoitus Kim Gustafsson, musiikki Salla Markkanen).


Helsingin Gayteatteri (HGT) juhlistaa 10-vuotissyntymäpäiviään 22.-24.11.2017 minifestareiden merkeissä

Kanneltalo sijaitsee osoitteessa Klaneettitie 5, Helsinki.

Keskiviikkona 22.11. esitetään Olitko sinä? Homomman Suomen historia 2.0 (kuva: HGT)
Torstaina 23.11. Homokansan lauluja - Ihmisiä, ilmiöitä ja intohimoja Kalliossa (kuva: HGT)
Perjantaina 24.11. ohjelmassa Out ’n loud & HGT: The Land of the Midnight Fun -musikaalikonsertti (kuva: HGT)

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy