ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Helsingin DTM avaa perjantaina uudelleen remontin jälkeen

Sami Mollgren • 24.11.2017 14:51 • 2 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

Helsinkiläisyökerho DTM:n motto on jatkossa ´Celebrate Yourself´.
Helsinkiläisen yökerho DTM:n remontti on valmis, ja se aukeaa jälleen perjantaina 24. marraskuuta. Ravintola kertoo mottonsa olevan jatkossa Celebrate Yourself. Ravintola oli suljettuna kolme viikkoa kestäneen remontin ajan.

Ravintolasta kerrotaan, että marraskuun alussa alkaneessa remontissa on rakennettu uusi sisustus baaritiskeistä wc-tiloihin. Myös tanssilattian äänentoisto ja valot on perjantaisen tiedotteen mukaan uusittu kokonaan.

Perjantaina julkaistussa tiedotteessaan ravintola kertoo myös tulevasta ohjelmistostaan.

Lauantaina 9.12. aloittaa dj Mr A:n kanssa toteutettava Rebels-klubi. Ensimmäiseen Rebelsiin tulee soittamaan legendaarinen house-dj Derrick Carter (USA). Perjantaina 2.2. DTM:n lavalle nousee Drag Queen AJA (USA), joka tuli tunnetuksi Rupaul’s Drag Racen 9. tuotantokaudelta. Näiden lisäksi BLOW-klubi jatkaa kuukausittain DTM:n lauantai-illoissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Mr A viestittää Rebels-klubista näin: "DJs and artists who stand out not only by the mileage they've put in, but the respect and recognition of their peers and fans around the globe."

Mielenkiintoista nähdä, onko hänellä musiikin maailmankuva yhä vain läntinen Eurooppa ja Usa, vai onko hiffannut että maapallomme on paljonkin pyöreämpi, etenkin klubimusan monimuotoisuudessa.

Vielä ainakin kesän 2017 Pride-viikon 1000 ja 1 -musapartyssä ei Mr A osannut / halunnut soittaa yhden yhtäkään Lähi-idän tai Afrikan tai muun Aasiankaan klubimusahittiä tai tuonne rytmeiltään edes viittaavaakaan.

Toki, onneksi esim. Hercules-gayclub ei ole musiikillisesti lainkaan noin rajoittunut, vaan siellä soitetaan Lähi-idänkin klubimusaa. Tiedä sitten, pitääkö Mr A. Herculeksesta. Mutta annetaan Mr A:n Rebels-klubille aikaa näyttää globaalisuutensakin, eikä aleta nyt ainakaan lähikuukausina "rasistiksi" leimaamaan ; )

Globaalisti soitetuilla musa-artisteilla on toki faneja ympäri maailmaa, mutta sen ei kannattaisi tarkoittaa musiikin monimuotoisuuden syrjintää, vaan olisi hyvä, etenkin gayclubila, tuoda esiin clubimusankin globaalia monimuotoista rikkautta, rytmeissä ja kielissäkin. Vieraskielisissä kappaleissahan kieli, jota ei ymmärräkään, toimii myös instrumenttina.

Kommenttia muokattu: 24.11.2017 klo 16:04
  human • 24.11.2017 15:51
Käsittääkseni "Bears On Board 7" jälkibileet siirrettiin Herculeksesta DTM:n juurikin keväisen Hercules-some kohun takia? Ilmeisesti Hercules on nyt aloittanut "kirjopesun" Ranneliikkeessä, vai mistä päin maailmankylää tuulee?
  xxxx (ei rekisteröitynyt) • 01.12.2017 16:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy