ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Helsingin dokumenttielokuvafestivaali DocPoint tuo valkokankaalle myös sateenkaariteeman

Sami Mollgren • 28.01.2014 00:10 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Helsingissä tiistaina 28. tammikuuta 13. kerran käynnistyvä tapahtuma tuo valkokankaille yli sadan kotimaisen ja kansainvälisen dokumenttielokuvan ohjelmiston. Sunnuntaihin 2. helmikuuta asti jatkuva tapahtuma sisältää myös hlbti-teemaista katsottavaa.

Sateenkaariteemaisia poimintoja

Shinjuku Boys (ohjaus: Kim Longinotto, kesto 53 min)
Elokuva tutkii sukupuoli-identiteettejä seuraamalla kolmen yökerhossa työskentelevän japanilaisen elämää: he ovat naisia, jotka elävät elämäänsä miehinä. ( infoa: docpoint.info )

Lost and Found (ohjaus: Kanerva Cederström, kesto 55 min, esitetään yhdessä Trans-Siberia elokuvan kanssa)
Elokuva Moskovasta homoseksuaaleihin kohdistuvaa vainoa Suomeen paenneesta Konstantin Gontcharevista tutkailee rakkauden monia ilmenemismuotoja. ( infoa: docpoint.info )

Naked Opera (ohjaus: Angela Christlieb, kesto 81 min)
Mies matkaa Don Giovanni -oopperan – ja nuorten miesten – perässä ympäri oopperataloja. ( infoa ja traileri: docpoint.info )

Ohjelmistoon kuuluvat myös esimerkiksi Gaea Girls sekä VOXPoint Sing Along: ABBA – The Movie.


Festivaalin järjestää vuosittain tammikuussa DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaaliyhdistys ry. DocPoint on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista dokumenttitapahtumista. Vierailijoita on vuosittain noin 30 000.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy