ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

HBO Nordic tuo katsottavaksi sateenkaariteemaisen When We Rise -minisarjan marraskuussa

Sami Mollgren • 26.10.2017 22:06 VIIHDE JA KULTTUURI
Kahdeksanosainen When We Rise -minisarja perustuu tositapahtumiin. Dramatisoitu dokumenttisarja pohjautuu hlbti- ja aids-aktivisti Cleve Jonesin muistelmiin.

Sarjassa käsitellään tapahtumia ja käännekohtia amerikkalaisesta hlbti-näkökulmasta vuodesta 1972 vuoteen 2013.


Vuonna 1954 syntynyt Jones oli 1970-luvulla läheisissä yhteyksissä vuonna 1978 murhatun hlbti-aktivisti Harvey Milkin kanssa. Oppi-isänsä perinnöksi Jones on maininnut sen, että murhan ja sen aiheuttamat reaktiot liittivät homot ja lesbot poliittiseen prosessiin pysyvästi ja kiistattomasti.

Sarjan on käsikirjoittanut Dustin Lance Black ja ohjannut Gus Van Sant, Dee Rees, Thomas Schlamme ja Dustin Lance Black. Osissa nähdään mm. Guy Pearce, Mary-Louise Parker, Rachel Griffiths, Michael K. Williams, Austin P. McKenzie, Emily Skeggs, Jonathan Majors, Fiona Dourif, Whoopi Goldberg ja Rosie O'Donnell.

HBO Nordic -suoratoistopalvelussa sarjaa voi katsoa 15. marraskuuta lähtien.

Ensiesityksensä sarja sai ABC:llä keväällä 2017.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy