ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


lepakkolaakso.net
kimmoliisa.net

Kulmakahvio
www.miestenkesken.fi
Palveluoppaassa mukana
City-Klinikka
Plastiikkakirurginen klinikka keskellä Helsinkiä.Täyteaine ja muut pistoshoidot, kasvojen alueen operaatiot, rasvaimu BodyTite menetelmällä ja intiimikirurgiaa sekä miehille että naisille.Turvallisesti ja luotettavasti.Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBT-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi linkit kaikki artikkelit

Hannele Lehtikuusi on poissa

Toimitus • 21.02.2004 19:23 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Seta ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen hallituksen jäsen Hannele Lehtikuusi menehtyi 20. helmikuuta vaikeaan sairauteen.

Setan lisäksi hän vaikutti mm. pohjoismaisessa lesbo- ja homokulttuurityöntekijöiden järjestössä Tupilakissa, ILGA-Europessa ja HIV-säätiössä. Lehtikuusi teki väsymättä töitä parisuhdelain hyväksi. Politiikassa hän vaikutti esimerkiksi toimimalla Vihreän liiton varavaltuutettuna Helsingin kaupunginvaltuustossa.

Hannele Lehtikuusta jäävät kaipaamaan puoliso Hanna Räty, kaksi lasta ja lukuisa sukulaisten ja ystävien joukko.


Jaa Facebookissa
 
Katso myös nämä
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2014 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot