ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Hanko ja Maarianhamina viettävät pridea

Sami Mollgren • 18.08.2016 19:33 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Ahvenanmaan pääkaupungissa Maarianhaminassa pride käynnistyi keskiviikkona ja Suomen eteläisimmässä kaupungissa Hangossa pride käynnistyy perjantaina. Molemmissa kaupungeissa pride-kulkue valtaa kadut lauantaina 20. elokuuta.

Åland Pride 17.-21.8

Järjestyksessään kolmas Åland Pride -tapahtuma käynnistyi keskiviikkona. Viisipäiväinen pride-tapahtuma jatkuu sunnuntaihin asti, ja sen järjestää Regnbågsfyren rf. Lauantaina pride-kulkue lähtee liikkeelle Maarianhaminan Länsisatamasta kello 16 keskustan läpi kohti toria, jossa järjestetään toritapahtuma.

Hanko Pride 19.-21.8.

Kolmipäiväinen Hanko Pride puolestaan käynnistyy perjantaina. Myös Hangossa pride-kulkue järjestetään lauantaina. Kulkue lähtee liikkeelle kello 13 Itäsatamasta ja etenee keskustan läpi Plagenille - uimarantaan, joka tunnetaan vesikarusellistaan. Plagenin rantabaarilla ja läheisessä Hangon Casinon puistossa on viihteellistä ohjelmaa. Myös Hangon kaupunginjohtajan on määrä käydä tervehtimässä pride-väkeä. Ensimmäisen Hanko Pride -tapahtuman suojelija on Katariina Souri. Tapahtuman taustalla on viisihenkinen työryhmä. Hangossa monet paikalliset yritykset ovat tapahtuman yhteistyökumppaneina.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy