ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä vino aivopuolisko internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Hän oli yksi Manchesterin terrori-iskussa kuolleista

vaeltaja2006 • 25.05.2017 06:19 • 4 kommenttia. IHMISIÄ JA ILMIÖITÄ

Kuva twitteristä: https://twitter.com/martynhett
Manchesterin terrori-iskussa kuoli 22 ihmistä. Heidän joukossaan oli 29-vuotias Martyn Hett, joka oli yksi Ariana Granden homofaneista.Vain hetkeä ennen iskua hän kirjoitti viimeisen twitter-viestinsä: "When you sneak out for a toilet break on the Macy Gray song and the entire arena had the same idea #DangerousWomanTour." (hän mietti vessassa käyntiä, mutta jos kaikki muutkin aikovat yhtaikaan...).

Martyn Hett lähti Areenalta hetkeä ennen konsertin loppua kohti baaria ja se sattumalta koitui hänen kohtalokseen. Pommi räjähti klo 22.33.

Martyn Hett oli konsertissa 25-vuotiaan ystävänsä Stuart Aspinallin kanssa. Tämä alkoi räjähdyksen jälkeen huolestua Martynin kohtalosta. Hän kirjoitti facebookiin: ”Mitä enemmän tietoa tulee, sitä pelottavammalta asia vaikuttaa”. Nyt on varmistunut, että Martyn Hett on yksi kuolleista. Hänen veljensä viestitti murheellisen viestin twitterissä: ”they found my brother last night. we are heartbroken. 2.34 - 24. toukokuuta 2017”
Läheinen ystävä Russell Hayward kirjoitti, että tieto Martynin kuolemasta on tullut. Eräs ystävätär kirjoitti Martynille viimeisen kirjeen twitteriin.Muutaman päivän päästä Martynin oli tarkoitus lähteä kahden kuukauden matkalle USAhan. Siellä hän olisi mm. osallistunut Mariah-Carey -fanitapahtumaan. Twitteriin hän oli lähettänyt lähtöjuhlista kuvan.

Martyn työskenteli PR-alalla ja hän oli ehdokkaana tv-viihdeohjelmaan „Come Dine With Me“. Hänellä oli loppututkinto Liverpoolin yliopistosta ja taideyliopistosta Lontoosta. Orlandon iskun jälkeen hän kirjoitti myötätunnostaan ja siitä, että yhteisön henki ja tuki on voimakas. Nyt hän itse joutui uhriksi.Mm. Mirror-lehti kertoo Martynin kohtalosta.

Tässä twitter-viesstissä veli kertoi martynin kuolemasta

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Abrahamilaiset vihauskonnot, islam, kristinusko ja juutalaisuus, eivät tuo muuta kuin kärsimystä, surua ja kurjuutta maailmaan. Niistä olisi jo aika päästä eroon.
  ._. • 25.05.2017 18:24
"Abrahamilaiset vihauskonnot, islam, kristinusko ja juutalaisuus, eivät tuo muuta kuin kärsimystä, surua ja kurjuutta maailmaan. Niistä olisi jo aika päästä eroon."

Aivan, hullu-humanin pikku pää ei kestä enää tätä 24/7 netissä uskonnoista kirjoittelua, siinä yksi hyvä syy uskontojen lopettamiseen :D

Kommenttia muokattu: 25.05.2017 klo 20:43
  Zephyr • 25.05.2017 20:41
" Maltilliset uskonnolliset ihmiset tietenkin kauhistelevat väkivaltaa teeskennellen, ettei selkeää kehotusta järjettömään ja väkivaltaiseen käyttäytymiseen löydykään heidän pyhästä kirjastaan. He poimivat sieltä kilteimmät kohdat, mutta he ovat yhtä syyllisiä siihen, etteivät ole tuoneet uskoa järkevään julkiseen keskusteluun. Siitä syystä he ovat osa koneistoa, joka saa aikaan fundamentalistien harjoittamia kauheuksia. "
- mentalisti Derren Brown
  US (ei rekisteröitynyt) • 25.05.2017 22:50
Raamatun evankeliumit pursuavat rakkautta ja armoa. Kuuntelin sisulla läpi Ylen koko Koraanin lukuohjelman....tuli Kristusta ikävä.
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 25.05.2017 22:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy