ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Hämeenlinnassa vietetään Sateenkaariviikkoa 5.-11.9.

Sami Mollgren • 04.09.2016 05:35 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Hämeenlinnassa vietetään Sateenkaariviikkoa 5.-11.9.2016.
Hämeenlinnassa vietetään Sateenkaariviikkoa 5.-11.9.2016. Tarkoituksena on edistää yhdenvertaisuuden toteutumista, antaa tietoa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämästä ja tehdä vähemmistöjä näkyviksi.

- Usein törmätään vastakkainasetteluun enemmistön ja vähemmistöjen välillä. Kuitenkin kaikki meistä kuuluvat johonkin enemmistöön ja johonkin vähemmistöön. Tärkeintä on, että kukin saa olla totta tavalla jonka kokee itselleen oikeaksi. Usein emme pysty valitsemaan millaisia olemme, toteaa Sinuiksi-palvelun toiminnanjohtaja Mikko Väisänen Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa.

Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla kerrotaan, että kirjastossa on koko viikon esillä aineistonäyttely otsikolla Sateenkaarikirjoja. Näyttelyyn on koottu sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyvää kaunokirjallisuutta, jota on muutenkin kirjastossa. Kirjaston päätapahtuma on perjantaina 9.9. järjestettävä kirjailijailta, jossa Helena Sinervo ja kirjailija Otto Lehtinen kertovat tuotannostaan. Lisäksi kirjastossa järjestetään Sateenkaaren alla -yhteislaulutilaisuus.

Lisäksi Viikon aikana tapahtuman taustalla vaikuttavat Pirkanmaan Seta ry ja sen vapaaehtoistoimijat Hämeenlinnassa sekä valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalveluhanke "Sinuiksi" järjestävät esimerkiksi luentoja terveydenhuollon ammattilaisille sekä pitävät Sinuiksi-palvelun valtakunnallista puhelinpäivystystä ja chattia.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hämeenlinnan suuri homo"poikahan" on

fi.wikipedia.org

Onkohan tuo hänen kirjoittama kuvauksensa Hämeenlinnan kirjaston valikoimissa?
  human • 05.09.2016 01:13
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy