ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko keskustelufoorumi tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Haaviston ongelma. Ja mitä Kekkonen sanoikaan.

jnsto • 15.12.2011 18:03 • 2 kommenttia. NÄKÖKULMAT
Vihreiden presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston julkisuuskuva sai hankalaa painolastia Haaviston puolison liikennerikkomuksesta Ecuadorissa. Nexar Antonio Flores sai lokakuussa tuomion Ecuadorissa ajettuaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seitsemän päivää -lehti.

Haavisto siirtyi heti vauriontorjuntaan ja sanoi sanoi suhtautuvansa tapahtuneeseen äärimmäisen vakavasti. - Parasta, mitä jokaiselle päihtyneenä ajavalle voi tapahtua on, että hän joutuu poliisin pysäyttämäksi. Sillä, että Suomessa lievän rattijuopumuksen raja on korkeampi kuin Ecuadorissa ei ole mitään merkitystä, Haavisto sanoo tiedotteessaan.

Politiikassa olevia suomalaisia tai heidän puolisoitaan on jäänyt kiinni ajoneuvon kuljettamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena pitkin vuosikymmeniä. Ja joku taisi yrittää tullin läpi liian suuren lastin kanssa.

Suhteellisuus on kuitenkin paikallaan. Huomattavan poliitikon jäätyä kiinni rattijuopumuksesta kerrotaan Kekkosen viestittäneen "Ei iso mies tuollaiseen kaadu".

Antonio Flores pahoitteli omassa tiedotteessaan sitä, että Haavisto sai tiedon asiasta median kautta.

Suomesta ei tietenkään puutu tahoja, joille tämä uutistilanne on ihan (virren sanoin) taivaan mannaa. Toisaalta jossain siellä kaukana maalla, jossa poliisit kaatoivat pannullisia maahan aika pitkään, voidaan ajatella, että so what..
.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Niin, kaikki on varsin suhteellista. Mainostaahan Timo Soinin elämänkumppanikin tarjoavansa salmiakki-kossulla "parannettua" kakkua. Viinaa se on sekin.
  Suomi on viinasten maa (ei rekisteröitynyt) • 17.12.2011 12:49
Media tiesi kertoa, että Antonio olisi Suomessa voinut jatkaa ajamista, sillä meillä raja on 0,5 milligrammaa, ja Antonion lukema oli 0,39. Oli kuinka tahansa, rattiin ei pidä tarttua alkoholipitoista nautittuaan.

Pekalla ja Antoniolla on ollut aiemmin ongelmia maahanmuuttoviranomaisten kanssa, jotka epäilivät heidän suhdettaan lumeliitoksi. - Hänelle sanottiin, että saat passisi sillä ehdolla, että vedät oleskelulupahakemuksesi pois, koska elät lumeliitossa, Haavisto kertoi.

Parisuhdelain hyväksyminen poisti ongelman.

www.iltasanomat.fi
  Hannu, Tre (ei rekisteröitynyt) • 17.12.2011 18:11
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy