ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Guldankan-tunnustus Kaj Korkea-aholle

Sami Mollgren • 18.10.2015 20:40 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Guldankan on Regnbågsankan-yhdistyksen antama tunnustus.
Regnbågshelgen-tapahtuman lauantaisessa päätöstilaisuudessa ravintola dtm:ssä jaetun perinteisen Guldankan-tunnustuksen sai Kaj Korkea-aho.

Asiasta kertoo ruotsalaissivusto qx.se.

Tapahtuman järjestää vuosittain suomenruotsalaista hlbti-vähemmistöä edustava Regnbågsankan-yhdistys. Tiistaista lauantaihin kestäneen Regnbågshelgen-tapahtumaan kuului päätöstilaisuuden lisäksi erilaisia kulttuuriin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin liittyvää ohjelmaa.

Regnbågshelgen-tapahtumaa vietettiin 13.-17. lokakuuta.

Guldankan (Kultainen ankka) -tunnustuksen saanut kirjailija ja kolumnisti Kaj Korkea-aho sai tunnustuksen rohkeasta sitoutumisestaan julkisuudessa monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja avarakatseisuuteen.

- Kaj toimii aina ylpeänä sen puolesta, mihin uskoo ja on esikuvana meille, jotka toimimme yhdenvertaisuuden puolesta, sanoi Regnbågsankan-yhdistyksen puheenjohtaja Oscar Ohlis qx.se:n mukaan.

Wikipedian mukaan Kolumneissaan ja romaaneissaan Korkea-aho on käsitellyt omaelämäkerrallisia teemoja, joihin kuuluvat ahdasmielinen uskonnollisuus, homoseksuaalisuus ja änkytys.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Onnea Kaj
  Miguli (ei rekisteröitynyt) • 19.10.2015 18:39
Grattis, Kaj!
  Olli Stålström • 20.10.2015 16:01
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy