ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Google aloitti kampanjan tasa-arvoisen avioliiton puolesta

Lassijuhani • 11.07.2012 11:47 • 6 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Google-yhtiö ilmoitti menneenä viikonloppuna Lontoossa järjestetyssä, seksuaalivähemmistöjen asemaa työelämässä käsitelleessä konferenssissa ”Golabl LTGB Workplace Summit” uudesta tasa-arvoon tähtäävästä kampanjastaan. Kampanjan tarkoituksena on painostaa maailmanlaajuisesti seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta.

Google paljasti myös käyttävänsä johtoasemaansa Internetissä painostaakseen samanneuvoisten avioliittojen tunnustamiseksi ympäri maailman.
Googlen moniarvoisuudesta vastaava Mark Palmer Edgecumbe kertoi samassa tilaisuudessa, että yhtiön tavoitteena on parantaa sateenkaariväestöön kuuluvien työntekijöidensä elämänlaatua.

Google on ilmoittanut tiedotusvälineille kampanjan jo alkaneen Puolassa ja Singaporessa tunnuksella ”Rakkauden laillistaminen”. Sitä on tarkoitus myöhemmin jatkaa muihin maihin, joissa yhtiöllä on toimintaa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Miks pitää käyttää termiä " samanneuvoiset"?
  Joku (ei rekisteröitynyt) • 11.07.2012 13:36
Tarkemmin ottaen Googlen kampanja on tarkoitettu tukemaan rakastamisen laillistamista maissa, joissa samaa sukupuolta olevien ihmisten rakastaminen on laitonta. Google on tuonut kampanjaa esiin esim. Singaporessa ja Puolassa, joista ensinmainitussa rakastelu samaa sukupuolta olevien kesken on laitonta ja jälkimmäisessä heterouden harrastaminen on kirjattu peruslakiin ehtona avioliitolle.

Tässä tarkemmin kampanjasta uutinen:

www.theblogismine.com

ja Googlen yrityssivuston diversity-osio:

www.google.com

LHBT-ihmisoikeuksista
Singapore:
en.wikipedia.org
Puola:
en.wikipedia.org

Google on jo ennestäänkin ollut Yhdysvalloissa HRC:n hopea-tason tukija
www.hrc.org

Tässä kuvia Legalise Love -kampanjalogosta:

www.flickr.com
lh6.googleusercontent.com

Aihe on innostanut jo ihmisiä tälläisiinkin googlailuihin

www.back2stonewall.com

itsconceivablenow.com

Kommenttia muokattu: 11.07.2012 klo 14:59
  human • 11.07.2012 14:27
Kampanja herätti luonnollisesti myös viharyhmien huomion. Yksi näistä, AFA, on ladannut Googlen omistamaan Youtubeen videon missä vaaditaan Googlen boikotointia...


/facepalm
  Buchanan (ei rekisteröitynyt) • 11.07.2012 15:56
Facebookilla on myös homomyönteinen kampanja menossa ja sitä vastaan hyökätään eri diktatuurimaissa.

Moskovalaisen TV-Novostin verkkosivulla kerrotaan, että kiihko-ortodoksit ovat keränneet 34 000 nimen listan, jossa vaaditaan Facebookia lopettamaan homopropagandamainen ”flirttailu sodomiittien kanssa” ja muuta vastaavaa. Kiihkiksiä ärsytti erityisesti Facebookin käyttämät homoparisymbolit vai miksi niitä kutsutaan.

Facebook ei tietenkään välitä ortodoksikiihkoilijoista, jotka yrittävät nyt kerätä miljoona nimeä koko Facebookin kieltämiseksi Venäjällä. Kiihkoilijoiden mielestä USA:n (ja Facebookin) homopropagandan levittämisen tarkoituksena on lopettaa lasten synnyttäminen Venäjällä ja muuttaa Venäjä Sodomaksi ja Gomorraksi ja muuta vastaavaa.

Sekopäisillä kiihkoilijoilla on muutakin ”asiaa”, jos joku haluaa perehtyä:

rt.com

Hesari kertoi juuri, että Uzbekistan rinnastaa Facebookin ydinpommiin:

www.hs.fi

Kommenttia muokattu: 11.07.2012 klo 21:07
  Havainnoija • 11.07.2012 20:51
Samanneuvoinen-termi tuli suppeasta mielipidetiedustelusta. En jaksa joka kerta kirjoittaa "samaa sukupuolta olevien henkilöiden välinen.." (muistelin aikoinaan kasviopin tunnilta termin yksi- ja kaksineuvoinen - jotain tekemistä emin ja heteen kanssa)
  Lassijuhani • 11.07.2012 22:09
Tuo "samanneuvoinen" -termi on tosiaan aika epämääräinen, sillä -neuvoisuudestahan puhutaan kasveille, niiden "naaras"emi- ja "koiras"hede- siitoslehtiin liittyen, niin että:
- kaksineuvoinen on kukka, jossa on heteitä ja emejä
- yksineuvoinen on kukka, jossa jon vain heteitä tai emejä
mutta lisäksi
- kaksikotinen on kasvi, jossa heteet ja emit ovat eri kasviyksilöissäkin
- yksikotinen on kasi, jossa heteitä ja emejä on samassa kasviyksilössä

Siten tuo "samanneuvoinen" on ajatukseltaan varsin epämääräinen.
Vain äärimmäisen aniharvat ihmiset kun ovat kaksineuvoisia, eli että heillä olisi samassa molemmat sukupuolet, mikä taas kukilla on paljon yleisempää. Siten kukkiin liittyvä termi ei oikein sovi ihmisiin - vaikka kuinka kukkean kaunis ajatuksena sinällään olisikin.

Eikös voisi käyttää vaikkapa erisukupuolinen pari -ja samasukupuolinen pari -termejä?
  human • 12.07.2012 20:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy