ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Georgiassa mainoskampanja tasa-arvon puolesta

Sami Mollgren • 22.07.2005 23:02 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
USA:ssa Georgian osavaltiossa paikallinen suurin homojen ja lesbojen yhdistys käynnisti laajan mainoskampanjan, jolla pyritään muuttamaan suuren yleisön suhtautumista seksuaalivähemmistöihin. Kampanja käynnistettiin pystyttäällä 12 mainostaulua Atlantan metroon.

Yhdessä taulussa on viisi arkivaatteissa olevaa miestä ja naista ja mukana on sanonta "Olemme naapureitamme. Ja... olemme homoja". Toisessa taulussa on palomies, joka sanoo "Pidän teistä huolta... ja olen homo" ja kolmannessa taulussa naislääkäri sanoo "Hoidan terveyttänne... ja olen lesbo".

Seuraavat mainostaulut pannaan esiin todennäköisesti lokakuussa osavaltion pienemmissä kaupungeissa. 18 kuukauden aikana on tarkoitus laittaa mainoksia esiin 38 piirikunnan alueella. Yksityislahjoituksiin tukeutuvan kampanjan kuluessa käytetään kanavina myös televisiota ja lehtiä.

Viime vuonna monissa USA:n osavaltioissa hyväksyttiin homoliittojen vastaisia lakeja. Monien mielestä homoteemaa käytettiin presidentinvaalikampanjoinnissa kiilan lyömiseksi yhteiskuntaan.

- Georgia Equality


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy