ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

George Michael sai vankeutta

vaeltaja2006 • 24.08.2010 16:42 • päivitetty: 14.09.2010 19:04 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
14.9.2010 Tuomio

George Michael sai 8 viikon vankeusrangaistuksen tänään iltapäivällä julistetussa tuomiossa. Kukaan ei ollut loukkantunut kolarissa. Sky Newsin journalisti arvioi, että Poptähti joutuu olemaan vankilassa nelisen viikkoa. Hän sai myös n. 1 400 euroa sakkoja.


24.8.2010 Tunnustus

47-vuotias pop-tähti pidätettiin heinäkuun alussa, kun hän ajoi Lontoossa yöaikaan päin valokuvausliikettä. "Snappy Shots"-liikkeen ikkuna meni säpäleiksi ja tuli esinevahinkoja. Tähti oli matkalla kotiin klo 3 yöllä ja hän oli tulossa pride-tapahtumasta. Poliisi kertoi pidättäneensä mieshenkilön, joka ei ollut ajokunnossa. Verestä löytyi kannabista, mutta ei alkoholia.

Tuomari moitti Reutersin mukaan, että "tämä on vakava asia". George Michaels oli jo 4 viikkoa sitten saanut määräaikaisen ajokiellon. Rangaistus ilmoitetaan 14. syyskuuta 2010. Tuomari varoitteli, että voi tulla jopa vankeutta.

Tähti on ennenkin törmäillyt autolla. 2007 meni kortti kahdeksi vuodeksi. 2009 häntä epäiltiin ajamisesta huumeiden vaikutuksen alla, mutta asia jäi epäselväksi.Silloin hän lupasi tekevänsä parannuksen.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy