ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

George Michael palasi kotiin joulunviettoon

vaeltaja2006 • 23.12.2011 18:57 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
George Michael sairastui marraskuussa vakavasti keuhkokuumeeseen, ja hänen tilansa aluksi huononi nopeasti. Nyt hän on kuitenkin toipunut niin hyvin, että hän tänään pääsi kotiin viettämään joulua. Keuhkokuumeen jälkeen olo on heikko kuukausien ajan. Hän sanoi toimittajille kotinsa edessä: "I'm very weak but I feel amazing." Hän kertoi, että tämä oli hänen elämänsä vaikein kuukausi. Häntä oli hoidettava tehohoidossa tilanteen vakavuuden vuoksi. Hengityksen helpottamiseksi hänelle tehtiin trakeostomia eli reikä henkitorveen.

Viime vuosikin oli hänelle vaikea. Hän vietti kuukauden vankilassa huumeiden vuoksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
...kun taas toinen Yrjänä on valittu vuoden mieheksi!

The London Daily News on valinnut Boy Georgen aka George o'Dowd:n vuoden mieheksi, kun hän palautti viime vuoden tammikuussa arvokkaan, 40 vuotta kateissa olleen ikonin takaisin Church of Cyprusille. Boy George oli ostanut kallisarvoisen 300 vuotta vanhan ikonin taidekauppiaalta Lontoosta. Ikoni ehti olla Boy Georgella vuodesta 1985 kunnes maalauksen tausta paljastui.

(Uutinen oli laajasti esillä viime tammikuussa, Ranneliikkeessä sitä ei näkynyt jostain syystä)

www.thelondondailynews.com
  SaintJudy • 24.12.2011 22:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy