ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Gay Gamesien yleisurheilun suomalaismitalit

HOTry • 08.08.2010 18:22 • 3 kommenttia. HLBTI-KISAT
Suomalaisten yleisurheilijoiden mitalisaalis oli mahtava 8.8.2010 päättyneissä Kölnin Gay Gameseissa. Mitaleja tuli yhteensä 20, joista 9 kultaa, 9 hopeaa ja 2 pronssia. Kaikki nämä mitalit jakautuivat 7 urheilijan kesken seuraavasti:

Marko K: 6 mitalia: 1 kulta, 4 hopeaa, 1 pronssi.
Jokke R: 4 kultaa.
Noel C: 4 mitalia: 1 kulta, 3 hopeaa.
Kielo S: 3 kultaa.
Markku O: 1 hopea.
J-P T: 1 hopea.
Mikko R: 1 pronssi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Minun täytyy sanoa, että en ole nähnyt näin kaappista raportointia tapahtumista enää puoleen vuosikymmeneen!
  Tero Kankaanperä • 09.08.2010 09:03
Kaikki urheilijat ovat siellä omilla rahoillaan ja omilla matkoillaan. He ovat yksityishenkilöinä. Kukaan ei heitä sponsaa. Suurin osa sattuu olemaan homourheiluseuran jäseniä.

Toivottavasti Gay Gamesit eivät koskaan muutu sellaisiksi edustuskisoiksi, että mukaan pääsee vain, jos ilmoittaa olevansa julkihomo tai -lesbo. Nyt kisat ovat kaikille, ja keneltäkään ei kysellä mitään.
  vaeltaja2006 • 09.08.2010 10:09
Tulokset lajeittain ihan ihmisten oikeilla nimillä löytyvät tapahtuman sivustolta:
www.games-cologne.de
  Public eye • 09.08.2010 12:11
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy