ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Gay Cooper 1.7.2010

HOTry • 12.04.2010 19:57 • 1 kommentti. TIEDOTTEET JA JÄRJESTÖTOIMINTAA
Jo perinteeksi muodostunut kaikille avoin ja ilmainen Gay Cooper juostaan tänä kesänä Eläintarhan urheilukentällä Helsingissä torstaina 1.7.2010 klo 18.00 alkaen. Ennen varsinaista 12 minuutin testijuoksua on ohjattu lämmittely. Cooperin testi ei ole kilpajuoksu, vaan siinä on mahdollisuus testata oma kuntonsa. Gay Cooperin järjestää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen urheiluseura HOT ry.

Testijuoksun lisäksi tapahtumassa on oheisohjelmaa. Tapahtuma on osa Helsinki Prideä 2010. Cooperissa ovat mukana myös Syrjinnästä vapaa alue - kampanja sekä Uskalla.fi-kampanja. Gay Cooper juostaan tänä vuonna kaikenlaisen syrjinnän vastustamisen puolesta. Mukana on myös julkisuudesta tuttuja moninaisuuden puolesta puhuvia heteroita.

Tervetuloa edistämään suvaitsevaisuutta ja moninaisuutta juoksemalla tai kävelemällä Gay Cooperissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Saako kontata kännissä mamasta?
  Essssko (ei rekisteröitynyt) • 12.04.2010 21:50
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy