ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

ARVIO: Gay Astrology (Michael Yawney)

Arocle • 05.08.2006 13:03 KIRJAT
"Täydellinen ihmissuhdeopas homoille." - On ainakin kirjoittajalla kunnianhimoiset tavoitteet... Nimikin kertoo, että kirja käsittelee astrologiaa ja horoskooppeja erityisesti homojen kannalta. Yhteensopivuuksia, luonneanalyysejä ja näkemyksiä muun muassa siitä, miten mikäkin horoskooppimerkki suhtautuu esimerkiksi turvaseksiin. Kattava pehmytkantinen opus.

Michael taitaa ainakin ylisanojen ja huumorin käytön. Merkkien kuvaukset ovat laveita ja todella hauskoja. Useammassakin kohdassa remahtaa nauruun, kun yhdistää tiettyjen merkkien ominaisuuksia vaikkapa johonkin pahaa aavistamattomaan hompsuun tuttavapiirissä. Kunkin merkin kohdalla kerrotaan hyvin asiallisesti mutta kuitenkin rennolla yleisotteella suhtautumisesta yhteenmuuttoon, seksiin ja vakiintumiseen. Kannattaa erityisesti lukea, minkälainen on esim. rapu Drag Queen tai vaaka Gym Bunny. Hupaisan osuvia…

Toisessa osiossa kirja antaa yksityiskohtaiset analyysit kaikista eri kombinaatiosta, mitä merkkien välille voi syntyä; ongelmat, vahvuudet ja tavat, miten suhde saattaisi jopa onnistuakin. Rakenne on looginen, ja haluttu kohta on helppo löytää tarkastaakseen, miksi tuokin suhde nyt meni sitten pieleen.

Jokaisen oma asiahan on tietysti, että uskooko tällaiseen "humpuukiin". Itse en kyllä varmasti ota noita ohjeita vakavasti, mutta kyllä tulee monesti tarkastettua, että mitenköhän tuon kanssa voisi sujua... Ihmiset ovat kuitenkin niin ennalta arvaamattomia, että kaikenkattavaa ja virheetöntä kirjaa ihmissuhteista on mahdotonta kirjoittaa. Suosittelen silti kenelle tahansa, jota astrologia tai kepeä matkalukeminen kiinnostaa. Edellytyksenä valitettavasti kuitenkin kohtuullinen englannin kielitaito.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy