ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Gay and Lesbian Alliance Against Defamation - GLAAD jakoi mediapalkintoja

JuhaniV • 21.03.2011 20:36 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Gay and Lesbian Alliance Against Defamation - GLAAD on amerikkalainen järjestö, joka taistelee mediassa tapahtuvaa vahingollisten tietojen levittämistä vastaan. Järjestö jakoi palkintoja peräti 32 kategoriassa.

Yksi merkittävä palkittu oli laulaja Ricky Martin. Hän sai Vito Russo -palkinnon humanitaarisesta työstään, uudesta musiikkialbumistaan ja omaelämäkerrallisesta kirjasta Minun tarinani.

Ranneliikkeessäkin lainattu Joe. My. God. sai merkittävimmän blogin pitäjän palkinnon.

CNN:n uutisankkuri Anderson Cooper sai palkinnon merkittävimmästä TV-uutisohjelmasta. Sen aiheena olivat homojen teininuorien itsemurhat.

Merkittävimpänä keskusteluohjelman jaksona palkittiin Oprah Winfrey Shown Ricky Martinin haastattelu hänen kaapista ulostulostaan ja tieto Martinin tulosta isäksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Joe.My.God on yksi luetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista homo/lesboblogeista Amerikassa. Muita ovat Towleroad ja Pam's House Blend. Seitsemän vuoden ajan Joe on päivittäin julkaissut blogissaan ajankohtaisia uutisia ja kommentteja. Aiheet ovat potiiikasta, kulttuurista, viihde-elämästä ja homopiireistä. Lomallaankin hänellä on läppäri mukana ja kamera valmiina. Niukat, osuvat kommentit ovat Joen tavaramerkki. Niissä voi olla purevuuttakin, kun hän kirjoittaa pahamaineisimmista homojen vihamiehistä ja -naisista.

Kaikki alkoi aikoinaan Manhunt-nimisellä deittisivustolla, kertoi bloggaaja Joe toisen blogin pitäjän Rex Wocknerin haastattelussa. Joe'ta alkoi ärsyttää jatkuvat ystävän-etsimis-ilmoitukset ja profiilit, joten hän lisäili profiiliinsa max. 600 merkin vapaastikirjoitettuja tekstejä., joista alkoi muodostua omia artikkeleita. Hän kirjoitteli treffipalstoista teemanaan "Manhunt-weather report" tai "How to sell yourself on Manhunt: Marketing tips". Nämä lyhyet tekstit saivat vakiolukijakunnan, joka heti reagoi, jos Joen uusi teksti ei jonain viikkona ollutkaan ajoissa omalla paikallaan. Manhuntin ylläpitäjät reagoivat niin, että profiilia on käytettävä siihen, mihin se on tarkoitettu eikä mielipiteiden kertoilemiseen.

Niin Joe alkoi tehdä omaa blogia. Blogin nimessä on hänen oma nimensä, asuinpaikka NYK, ja sitten siinä on muistuma hänen omasta esimiehestään (=naisestaan), joka aina tiukassa työtilanteessa lausahti: "Joe, my God! You've got to do this for me!"

queer-news.at

wockner.blogspot.com
  vaeltaja2006 • 22.03.2011 05:50
Mitkä ovat parhaat suomalaiset HLBTI-temaiset blogit? Olisi mukava kerätä niistä oma lista.
  vaeltaja2006 • 22.03.2011 05:53
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy