ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Freedom Bar Helsingissä myyty - luvassa läksiäiset

Sami Mollgren • 21.04.2018 00:07 • 4 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA
Helsingin Töölössä Kisahallin parkkipaikan reunalla, Mäntymäen kupeessa sijaitsevan Freedom Barin Facebook-sivulla kerrotaan, että paikasta on allekirjoitettu kauppakirjat.

- Tänään on allekirjoitettu kauppakirjat Freedom Barista, todetaan Freedomin Facebook-sivulla.

Läksiäisiä kerrotaan vietettävän viitenä iltana, joista viimeinen on vapunpäivän ilta. Toistaiseksi asiasta ei ole vielä tarkempaa tietoa

- Tämä monen sydämen valloittanut paikka ansaitsee arvoisensa läksiäiset ja niinpä korkkarit nostetaan kohti taivaita vielä viitenä iltana 27.4 - 1.5.2018.

Postauksen kommentissa ravintolan edustaja toteaa, että paikka ei jatka nykyisessä muodossaan.

Freedom avattiin keväällä 2014 Kisahallin parkkipaikan laidalla sijaitsevaan vanhaan käymälärakennukseen, ja paikka mainosti olevansa kaupungin aurinkoisin terassi. Paikka on ollut auki vapusta loppukesään. Sisällä asiakaspaikkoja on ollut runsaat 30 ja terassilla 200. Freedomissa on laulettu mm. karaokea.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kuultiin että olivat kaupanneet, tyrkyttäneet Freedomia Moek:lle, mutta kauppoja ei syntynyt. Eikä ihmekään kun siellä on oma kesäterassikin.

Ehkä ne palauttavat Freedomin alkuperäiseen loistoonsa, pisuaariksi.

Kommenttia muokattu: 21.04.2018 klo 03:04
  human • 21.04.2018 02:59
näistä lopettaneista baareista: huomasin muutama kuukausi sitten, että kallion TerassiBAR, joka vain muutti nimensä Extreme Bariksi (eikä lopettanut kuten ranneliike uutisoi 24.04.2017), on todella lopettanut ja paikalla nyt kat-man-do, joka ilmeisesti ei ole mitenkään sateenkaareva.

kalliossa taitaa olla vielä fairytale. omistaja tais sielläkin vaihtua. vieläkö se on olemassa ja samalla linjalla?
   (ei rekisteröitynyt) • 21.04.2018 13:44
Jos oikein tarkkoja ollaan, niin ei ranneliike.net kertonut lopettamisesta. Baari ei kuitenkaan julkisesti kommentoinut sitä, oliko kyseessä (vain) nimen vaihtaminen, konseptin kuitenkaan muuttumatta. Verkkosivuilta sateenkaarilippu oli kuitenkin siinä yhteydessä kadonnut.

Alkuvuodesta kerrottiin FairyTalen vaihtaneen omistajaa ( ranneliike.net ) ja konseptin pysyvän entisen kaltaisena.
  smo • 21.04.2018 15:17
Sitä tikulla silmään…

Sen verran kuitenkin kommentoin tuota Extreme baaria, että nimen vaihdoksen yhteydessä hävisi myös baarin sisältä kaikki sateenkaariaiheeseen liittyvä, paitsi asiakkaat. Uusia asiakkaita baari ei varsinaisesti vetänyt puoleensa.

Kat-man-du on muuten varsin viihtyisä ja kiva pikku baari nepalilaisella twistillä ja satunnaisella live-musiikilla. Suosittelen lämpimästi.
  Irokeesi • 22.04.2018 13:34
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy