ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Formula1-tähti Lewis Hamilton kompastui mekkoon

Sami Mollgren • 31.12.2017 21:55 • 1 kommentti. UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT

Lewis Hamiltonin Instagram-tilin postaukset on poistettu.
Formula1-tähti Lewis Hamilton, 32, jakoi jouluna sosiaalisen median palvelu Instagramissa videon, jossa hänen sisarenpoikansa heilutteli iloisena pörröistä vaaleanpunaista sydäntä pukeutuneena joululahjaksi saamaansa hempeän väriseen prinsessamekkoon.

Hamilton toteaa videon aluksi olevansa "suruissaan juuri nyt" ja hetken sisarenpokaansa kuvattuaan ja tältä perusteluja lahjatoiveesta tivattuaan kertoo huutaen tälle, että "pojat eivät pukeudu prinsessa-asuun". Tämä jälkeen sisarenpoika kääntyy ympäri ja laittaa kädet korvilleen. Videon alalaidassa näkyy emoji, jossa apina on peittänyt käsillään silmänsä.

Tapaus synnytti vihaisia reaktoita. Pääasiassa viesti on se, että sisarenpojan pitäisi saada pukeutua haluamiinsa asuihin. Enon toimintaa pidettiin vastuuttomana.

Myöhemmin Hamilton poisti videon Instagramista ja pyysi anteeksi tekoaan. Hän vakuutteli, ettei halunnut pahoittaa kenenkään mieltä, ja kertoi pitävänsä hyvänä, että sisarenpoika voi vapaasti ilmaista itseään.

Kritiikki ei kuitenkaan vaiennut, varsinkin kun Hamilton "tykkäsi" useista postauksista, jossa Hamiltonin tekoa pidettiin oikeana ja oikeutettuna.

Lopulta Hamiltonin Instagram-tililtä poistuivat kaikki postaukset. Hänen Instagram-tilillään on 5,7 miljoonaa seuraajaa.

Tapausta on ruvettu kutsumaan nimellä "Princessgate", ja sen arvioidaan vaikuttavan Hamiltonin mahdollisuuksia toimia erilaisissa edustustehtävissä. Ainakaan toistaiseksi tapaus ei ole vaikuttanut Hamiltonin toimintaan F1-autourheilun parissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Mitä nyt voi odottaa ihmiseltä, jonka ainoa taito on istua penkissä kääntelemässä rattia :-D
  ._. • 03.01.2018 03:45
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy