ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Finlandization 25 - Porvoo, Helsinki ja Tampere

Sami Mollgren • 26.07.2011 09:43 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Vuosittaista Finlandization-tapahtumaa vietetään 25. kerran 27. - 31. heinäkuuta. MSC Finlandin järjestämä viisipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen esimerkiksi kumista, nahasta ja univormuista kiinnostuneita miehiä Suomesta ja ulkomailta. Ohjelmaa on Porvoossa, Tampereella ja Helsingissä.

Ohjelmaa:

Tapahtuma alkaa keskiviikkona, jolloin järjestetään saunailta Porvoossa.

Torstaina on vuorossa parin tunnin mittainen opastettu kävelyretki Tom of Finlandin merkittäviin kohteisiin eteläisessä Helsingissä. Kävelyn aikana seikkaillaan Tomille sota-ajoista lähtien tutuissa paikoissa syntisessä Helsingissä. Kierros alkaa kello 19 Svenska Teaternin vierestä Erottajan bussipysäkiltä, kiertää Esplanadin ja Etelärannan kautta Tähtitorninmäelle ja Kaivopuistoon. Kierroksella esitetään myös otteita Tom of Finlandin haastattelusta. Illalla juhlitaan vielä Ison Roobertinkadun Hugo's Room -baarissa.

Perjantaina vietetään Tampereen Mixeissä Finlandization-tapahtuman lämmittelyjuhlia. Näissä juhlissa on pukukoodi; nahkaa, kumia, farkkua, skinhead- tai armeija-tyyliä.

Lauantai-iltana puolestaan järjestetään pääjuhla Helsingin Hakaniemessä, Ravintolalaiva Wäiskissä. Kolmessa kerroksessa on ohjelmaa pikkutunneille asti - ja luonnollisesti sisään pääsee vain teemaan oikein pukeutuneena.

Sunnuntaina tapahtuma päättyy brunssiin Hugo´s Roomissa.Tapahtuman järjestävä MSC Finland - Tom's Club on fetissijärjestö mm. nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille. Klubi järjestää dresscode-iltoja sekä muita teematapahtumia. Keväällä 35 vuotta täyttänyt MSC on puolestaan osa euroopanlaajuista ECMC-fetissiklubien yhteisöä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy